- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Ne mišiću iskompleksirani!
To je institucija o kojo samo možete maštati vi''pozitivci''!!![DOUBLEPOST=1535114004][/DOUBLEPOST]
na kraju
![]()
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne mišiću iskompleksirani!
To je institucija o kojo samo možete maštati vi''pozitivci''!!![DOUBLEPOST=1535114004][/DOUBLEPOST]
na kraju
![]()
Daj bre mali oladi i idi leči komplekse!Majko mila ako je ta institucija vampironda vam je suzena mogucnost napredovanja jer ja sam ga dobro upoznao njegovo znanje je mineralna voda kad ju odcepis bas toliko traje njegovo znanje ko i mehurici od mineralne hahaha da ti sad ne slikam pa da se ne pretvoris u sismisa zato ja uvijek stavim
na kraju
![]()
A ti si vampir! HahahahaDaj bre mali oladi i idi leči komplekse!
Ti si najbolji primjer kako se od male osobe,stvori velika kretenčina!
Vampir sa ovim nema veze kao ni njegov forum,samo mi je pun kurac vas iskompleksiranih budala!A ti si vampir! Hahahaha![]()
ahhahahahahahhahahhahahahahhahahahahahahVampir sa ovim nema veze kao ni njegov forum,samo mi je pun kurac vas iskompleksiranih budala!
Niko vas ne čačka i nije mi jasno šta vam ti ljudi smetaju?
Ostavite čoveka na miru,jer razgovarate samnom i ja sam jedini odgovaran za ovu priču!
Možda ću vam i reći jednog dana ko sam...
Ajde sad bre u rupu miševi.
Lepo ja rekoh da je lakše nekome uterati u guzicu,nego u glavu!Tebe jedino moze spasit magnezij klorid u obliku spreja to ti je zadnja sansa da dozivis 70 jer nekome udara u glavu a nekome dolje u tu tvoju stvar razmisli i prouci malo na google![]()
magnezij si kupi jel ti nema spasa bez njega i to klorid jer uskoro ce ti znakovi udarit u kitu hahahahahLepo ja rekoh da je lakše nekome uterati u guzicu,nego u glavu!
Pa ti se još nisi naučio pravopisu mišiću?
Ali moram priznati da si malo napredovao...Počeo si rečenicu velikim slovom,što je za tebe izuzetan pomak.
Moramo da poradimo još malo na znakovima interpukcije,ali moraš malo više da zagreješ stolicu.
Ipak ima nade za tebe,samo nastavi...![]()
Vrlo zajebana stvar je taj tvoj kompleks.magnezij si kupi jel ti nema spasa bez njega i to klorid jer uskoro ce ti znakovi udarit u kitu hahahahah
hahahahahahahahahahhahahahhahhahaha bože moj svega li ima na ovom svituVrlo zajebana stvar je taj tvoj kompleks.
Izgleda da te mama i tata nisu voleli kad si bio mali,a ne vole te izgleda ni sada.
Duševna hrana su ti priče kako si kupio neku novu stvar i zavrivanje u tudje gaće da vidiš koje su marke.[DOUBLEPOST=1535120311][/DOUBLEPOST]Odoh''pozitivci'',zabavni ste mi ko crtani film.
Vratiću se 2-3 dana da vidim ima li napretka u pravopisu.
Budite dobri za to vreme i ne pokušavajte da lažete ovaj narod kojekakvim glupostima!
p.s.sledeći put ne dolazite bez pojačanja
ma sad kad popijes magnezij klorid vise se zate nece ni cutVrlo zajebana stvar je taj tvoj kompleks.
Izgleda da te mama i tata nisu voleli kad si bio mali,a ne vole te izgleda ni sada.
Duševna hrana su ti priče kako si kupio neku novu stvar i zavrivanje u tudje gaće da vidiš koje su marke.[DOUBLEPOST=1535120311][/DOUBLEPOST]Odoh''pozitivci'',zabavni ste mi ko crtani film.
Vratiću se 2-3 dana da vidim ima li napretka u pravopisu.
Budite dobri za to vreme i ne pokušavajte da lažete ovaj narod kojekakvim glupostima!
p.s.sledeći put ne dolazite bez pojačanja
to mu je pre jaka dozama sad kad popijes magnezij klorid vise se zate nece ni cut
U ovo što ja pišem,ne mešaj vampira i ljude sa tog foruma,jer apsolutno nemaju nikakve veze sa ovim!Nije mi jasno cemu prepucavanje i zasto taj lik toliko misli da nesto zna, mislim ne znam ko se krije iza njega, ali koliko ja mogu da zakljucim inter i dsuki kao i jos neki, ali ova dva coveka su od samog starta iznad svih po pitanju pronalazenja listi i ovog "hobija" da se tako izrazim, nekome je nesto ovo. Mislim citao sam ovaj forum od samog pocetka i vidim ko se ovome najvise predao i zalagao se da savlada i uspeli su u tome, zato se i postuju, a ovi koji dodju novi i kao nesto misle da su popili svu pamet sveta, e pa izvinite svi ali inter i dsuki su za vas institucija. Hvala im, jer su pre svega ljudi.
A znate kada ce vampir i ta "banda", moram tako da se izrazim jer su se izdvojili kao klan, pomoci nekome, nikad, pitajte ih nesto i videcete kakav odgovor cete od tih ljudi dobiti, zalosno je to, biti sebican i misliti da si zasluzio postovanje i da se neko ulizujile i uvlaci u ..... ne ide to tako gospodo.