- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.368
- Поени од реакции
- 84.607
Мора баланс малце. Минатата работеше за напредок на Македонија, оваа на рушење.Сега не е режим, сега е окупација... Оваа влада е наместена работи на целосно уништување на државата.
Мора баланс малце. Минатата работеше за напредок на Македонија, оваа на рушење.Сега не е режим, сега е окупација... Оваа влада е наместена работи на целосно уништување на државата.
Ако не си во тек, моментално Грција, Бугарија и Албанија ја координираат оваа влада...Мора баланс малце. Минатата работеше за напредок на Македонија, оваа на рушење.
Да се надеваме дека е така.Ако не си во тек, моментално Грција, Бугарија и Албанија ја координираат оваа влада...
Или сега не ја следиш ситуацијата...
Во ред, гледам не те интересира ова, кажи ни нешто за криминалите на Груевски...Да се надеваме дека е така.
Четврт век е доволно време за играње држава.
Во Собрание е забрането носење оружје.Башка што пукаше бодигардот и сега е претседател на БЈБ.Абе не ги правдам ни едните ни другите ама неможеш да споредуваш Собрание со пратеници, Премиер, Министри - со празна канцеларија? Човекот го обезбедува премиерот на државата ти велиш несмее да носи оружје. Многу си провиден.
ох не,Во ред, гледам не те интересира ова, кажи ни нешто за ...
Вака и за груевски ти кажуваа, ќе ти дадеа пуканки и ти си ропаш и слушаш шо ти кажуваат?ох не,
ме интересира и тоа како.
Пуканките ми се готови, само да се наместам удобно...
Но, ова еднаш у историја се гледа, не смее да се пропушти!Вака и за груевски ти кажуваа, ќе ти дадеа пуканки и ти си ропаш и слушаш шо ти кажуваат?
Изгледа тие што ти кажувале сега се зафатени со некои други работи и немаат време за тебе...
Лет3, ти ли си ?[DOUBLEPOST=1534965632][/DOUBLEPOST]Но, ова еднаш у историја се гледа, не смее да се пропушти!
Како рече, од неодамна Бугарја, Грција и Албанија ни ја воделе државата.
А Сорос, а масоните, а илуминатите?
Зарем они би дозволиле некои балкански идиоти да управуваат со лулката на белата раса, единственото наоѓалиште на лорандит и земјата во која е гробот на Александар?[DOUBLEPOST=1534965065][/DOUBLEPOST]патем, честитки - имаш ретко погоден ник
не е лет, него е начин за справување со непријатната реалност.Лет3, ти ли си ?[DOUBLEPOST=1534965632][/DOUBLEPOST]![]()
топне е лет, него е начин за справување со непријатната реалност.
нешто слично како жртви на насилство кога си креираат втора личност која е `чиста` и над ситуацијата и така им е полесно да се справат со траумата.
`The dissociative aspect is thought to be a coping mechanism -- the person literally dissociates himself from a situation or experience that's too violent, traumatic, or painful to assimilate with his conscious self.`топ
среќа имало лек за мене
многумина тука ја немаат таа среќа![]()
По кој основ укинувањето на глупите локални референдуми тебе ти изгледа како можност за укинување на државен?najava za ponistuvanje na eventualno neuspesniot referendum vo septemvri
https://www.dw.com/mk/локалните-референдуми-паѓаат-на-уставен-граѓаните-револтирани/a-45146187
Нема да го укинат,меѓутоа имаат план Б доколку нема цензус:По кој основ укинувањето на глупите локални референдуми тебе ти изгледа како можност за укинување на државен?