Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.498
Другар, маж е едно, женско е друго. Женското треба деца да има и на децата мајка им треба, не мешај баби и жаби. Јас нема да можам уште долго оваа моментална позиција да ја работам, кога ќе се префрлам во менаџментот, помалку логистика ќе има. Значи јас за мене си зборам, досега низ животов сите зацртани цели си ги исполнив, и во спорт и во образование и во кариера и во приватен живот и верувам дека е така зошто не дозволував било што да ми го одвлече вниманието и имав план однапред.Колку си спремна на животен компромис маж хирург да имаш? (карикирме)
Постојано се на штрек и со раб време ко во рудник...
Несакам никој да навредам но ако ви се пружи прилика за врска со личност што мислите ке ви одговара обидете се.
Сум бил и сингл сум бил и со чопор друштво, сум бил у шашави врски ..Случајно се појави личност што јас се пронајдов во неа целосно.Сосема друг човек станав.
Неможам и не е убаво да мудрувам на форумски луѓе на оваа тема, но нај добронамерно велам едно е да си сингл на 19 а друго на 29.
За да се омажиш, ожениш ради реда е најлесно, земи потпиши се рандом некој што ќе го знаеш месец два и готово.