Жена од Пустец - Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата milco45
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би земале/купиле жена од пустец?

• Да, зошто да не ако е убава

Гласови: 156 54,4%
  • Никогаш тоа е многу примитивно и понижувачки

Гласови: 131 45,6%

• Вкупно гласачи
    287
Дали познаваш жена шо нејкит да ќари имот од мажот???Распрашај се за Австралија,како тамошните жени им го ќаруваат имотот и парите на мажите па ќе сватиш шо значи фемматеријализмот во спрега со неолиберална држава.(y)
Тоа е нормално дека сака да добие нешто од имотот или со истиот да раководи. Само што нашиот народ ги замислува жените од Пустец/Албанија како крајно примитивни, прости, незаинтересирани и леснораководливи, што нема врска со реалноста.

Зашто да не и тие се луѓе. Македонкиве се тешки дрољи додека албанките се воспитани, културни имаат разбирање. Ем ќе го подигниме наталитетот ем мирна глава. Нашиве дрољи нека се ебат со босанци турци грци енглези ама пусти тие само ги ебат. Они се надеваат дека ќе ги земе некои али машко знае што е дроља. Затоа само јајцата си ги празнат. Иначе албанките се жени за пример. Камо нашиве да беа такви. Али јбг искочија најголеми дрољи.

Не е битно од каде е девојката/жената дали од Македонија, Србија, Бугарија или Албанија, битно е да е згодна/убава, да ти прави мерак на срцето кога ќе ја гледаш, а џабе и некоја да е министерка и бизнисменка и незнам што ако не личи на човек !
Побитен е изгледот на девојката отколку нејзиното географско потекло, семејно потекло, образование, социо-економски статус...

Не е битно од каде е девојката/жената дали од Македонија, Србија, Бугарија или Албанија, битно е да е згодна/убава, да ти прави мерак на срцето кога ќе ја гледаш, а џабе и некоја да е министерка и бизнисменка и незнам што ако не личи на човек !
Побитен е изгледот на девојката отколку нејзиното географско потекло, семејно потекло, образование, социо-економски статус...

И што ќе и праиш, ќе ја завиткаш у целофан и ќе ја чуваш за украс?

И што ќе и праиш, ќе ја завиткаш у целофан и ќе ја чуваш за украс?

А што ќе ми е некоја татина/мамина маза со пет дипломи и со незнам како фамилијарно потекло ако не можам да ја гледам со очи ... да ми се гади !

А што ќе ми е некоја татина/мамина маза со пет дипломи и со незнам како фамилијарно потекло ако не можам да ја гледам со очи ... да ми се гади !

Тоа е обострано обично, така што може и од глава да ти се удри.

@PIRATIC Да се договориме колку ми дужиш за потписов :D

Удри му тужба за авторски права,мој совет.:ROFLMAO::pos:
Ама си го накитил, ко украден точак, па фарбан со четка :D
Евро од лајк ќе му барам :D

@PIRATIC Да се договориме колку ми дужиш за потписов :D

Mојот потпис е надграден и проширен ... како програмата на Грујо пред некоја година надградена и проширена ... (y)
А тие мајмунчињата што оро играат се од чичко Гугл !

Mојот потпис е надграден и проширен ... како програмата на Грујо пред некоја година надградена и проширена ... (y)
А тие мајмунчињата што оро играат се од чичко Гугл !
Spread the truth!
Оној орангутанон ќе не пријавува дека е дупли јузер, а он од два профили пишува.

Ne, toa e mnogu primitivno i ponizhuvachki.

Во последно време со тие од Пустец се дешава некои од нив после 2-3 месеци да си заминат назад...

Но зошто со која цел???

Пример од првиот ќе земе 500 евра, после 2-3 месеци ќе ја земе некој друг и за да заработи други 500 евра...

Lugeto izmislija pametni telefoni, izmislija bukvalno se roboti inteligentni so koi mozes da zboruvas da komunciras aloo primitivci neiziveani mazi koe pravo vi e da kupuvate covek sto isto vrede kako vas vo denesno vreme e sramota ova ne kupuvas kuce kupuvas covek a mazot ako e sam ke se potrudi da vidi sto se desava vo svetot so zenite a ne da ocekuva od niv samo da perat i gotvat togas nema da bide sam ako ne go ocekvua toa od niv kako roboti da se i masini za raganje deca mislam deka zatoa se sami pa kako moze 21 vek na ova jas da imam dete i da go dadam za pari. Treba edna golema feminizacija da se sprovede vo albanija i kosovo ova e zanikade kako ke vlijae na psihickoto zdravje na zenata da ima seks so 60 godisen ? i da mu rode dete pa i 50-50 glasale hahaha neinteligentni sustestva ova balkancite strasna rabota.

Последно уредено од модератор:
Големата феминизација на Албанија и Косово. Ова ко Индустриска револуција лекција по историја му доаѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom