Nekoi sto bea pred mene...inaku i jas sum 2015Ова за тебе се однесува или следиш некои бројчиња од 2015?
Nekoi sto bea pred mene...inaku i jas sum 2015Ова за тебе се однесува или следиш некои бројчиња од 2015?
Izvini edno prasanje: 2015 si bil na intervju ili si podnel molba ???Nekoi sto bea pred mene...inaku i jas sum 2015
Koj mesec bese na intervju vo 2015? i koe brojce si otprilika?Nekoi sto bea pred mene...inaku i jas sum 2015
http://www.justice.government.bg/24/I jas prasuvam 5 pati ama nikoj da mi odgovoree
[DOUBLEPOST=1534079465][/DOUBLEPOST]Da da vo nivVaka jas da prasam nekoj dokolku saka da mi objasni se vodam so brojce 13xxx/2015 godina a intervju bev 2016 vo avgust...sega koga ke pocnat da gi razgleduvaat od 2015 dali i jas spagam vo niv fala mn inaku na dopolnitelna sum veke 1 godina skoro
Да завршат со одмориве таман и сатарите да ги наоштрат. Им кажав јас каква е ситуацијата ама ајде да не се мешам повеќе, нели Јоне, Звоне и Трајко најубаво ќе им објаснат дека нема потреба од паника, се си тече како подмачкано. [DOUBLEPOST=1534083686][/DOUBLEPOST]Ajde od septemvri ke letaat otkazi uste na sovetot po drzavjanstvo. Se promenuva voljata
Ke ve sotrat
@Candy Од пред еден месецКолку и да има такви кои ќе сакаат да те пуштат полесно, ќе се најдат дупло повеќе кои ќе ја дозакочат работата, секогаш.
Сега можат уште на совет да ти ја прекратат преписката, а не како што беше до скоро т.е. „Дирекција Б'лгарско гражданство изготвја проекти на предложенија на минист'ра до Президента на Република Б'лгарија за издаване или неиздаване на укази в'в вр'зка с б'лгарското гражданство, както и проекти на укази„.
Измените се влезени во сила на 29.06.2018 г. Ништо не е олеснето, ви кажав и со конкретни примери што се случува периодов, ама очигледно не требало ништо да коментирам.
Прегледај го приврзокот 194184
http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=127890
Pozdrav decki na intervju sum bil 11/2017 uste nema nikakvi promeni dali e nekoj blisku mene i dali ima nekakvi promeni uste si sedi kako na pocetok ako ima nekoj neka pise pozz
Еве јас сум блиску до вас, бев на интервју Декември 2017 и статусот ми е задолжително сгласување. Ако имате промени пишете. Уште малце и цела година ќе фатиме на овој статус. Јас сум само со потврда од здружени Македонско-Бугарско Пријателство.Јас бев декември 2017. Уште на задолжително согласување.[DOUBLEPOST=1533931330][/DOUBLEPOST]
Извини кога бевте на интервју и ти сопругата?[DOUBLEPOST=1533931535][/DOUBLEPOST]
Задолжително согласување му пишува.
Мене не ми е јасно за овој што пиша дека и он и сопругата имаат број .../2018 а веќе им е одобрено државјанството. Ама го нема да ми одговори.Еве јас сум блиску до вас, бев на интервју Декември 2017 и статусот ми е задолжително сгласување. Ако имате промени пишете. Уште малце и цела година ќе фатиме на овој статус. Јас сум само со потврда од здружени Македонско-Бугарско Пријателство.
Нешто има помешано другарот. Уште немаат влезено во финална луѓето што биле на интервју во 2017, он ќе се сликал со интервју во 2018 год.Мене не ми е јасно за овој што пиша дека и он и сопругата имаат број .../2018 а веќе им е одобрено државјанството. Ама го нема да ми одговори.
Javise kazami deka ke mi se javat koga ke stigne a pitanje e dali ke mi se javat nezn od prilika za kolku vreme stignuva.http://www.justice.government.bg/24/
Prasha li vo ambasada dali e isprateno, ili I za tamu se zakazuva koga da go zemes?
Sea skoro se pocnati tie sto bea na intervju vo januar 2016[DOUBLEPOST=1534096164][/DOUBLEPOST]Vaka jas da prasam nekoj dokolku saka da mi objasni se vodam so brojce 13xxx/2015 godina a intervju bev 2016 vo avgust...sega koga ke pocnat da gi razgleduvaat od 2015 dali i jas spagam vo niv fala mn inaku na dopolnitelna sum veke 1 godina skoro
Molba...intervju fevruar 2016Izvini edno prasanje: 2015 si bil na intervju ili si podnel molba ???