Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
?
Кај сум згрешил?
И немој жити сВе со цитирање да не прокопам у ланските постови за мадафакерите миралеби и фасоне,па како после бонучи, годинава дибала бил на ред и тн. и тн...[emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Јас не те цитирам за друго, туку што имаш пишано за Икарди, а ти ме цитирај кога ќе начекаш таков момент. :D

Па добро, во Шпанија сега се Тер Штеген, Облак, Навас, Куртоа и за мене многу потценет Серхио Рико од Севиља, опасен голман.

толку од Рико во Севиља, во Фулам киниса :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па што знам сега се појавија овие шпекулации од овој новинар. Прво се пишуваше дека претставници од Реал се во Рим за СМС, а сега дека се преговара за Икарди.

Rumours about ICARDI joining Real Madrid are very strong. We might get a huge surprise Courtois wasn’t the only one coming. Perez not coming slow. Left his best for the end of the transfer window.

Се` уште нема потпишано нов побогат договор, а од кога викаат дека ќе потпише. Можно е и да се договорат да го пуштат Модрич, а во спротивен правец Икарди.

Ако ова се случи подобро да прифатеа понуда Игуаин + 50 мил за Икарди. :icon_lol:

Кој го пишувал ова? Не трае трансфер периодот во Шпанија до крај на Август?

И на крај што бидна со Андре Гомеш што вреди 40 милиони на денешниов пазар? Дури и Евертон што последниве 2 години се однесуваат како покондурен сељак што фатил владин тендер го зеле прво на позајмица.[DOUBLEPOST=1533836054][/DOUBLEPOST]
Сериозно ова? Ако на крај го задржиме Модрич и им го земеме најдобриот играч има да му се посерам на @Stefan-kobe пред врата. :D
pic or it didn't happen :D

стефи лав цфц & торес на апаратима :kafence:

абе ме заболе мене за куртоа да ти кажам право, чалма ќе ја врзам глата
пишав погоре Облак > Куртоа во секое време

Tottenham become the first Premier League club in history to make no signings in a summer transfer window since it was introduced in 2003...

Прегледај го приврзокот 195160

Real Madrid are in Italy to negotiate the signing of Icardi. The club is talking with his agent.

Odlicna statija od 2 recenici i izvor libertatddigital :pos: Kaj gi kopas tvitovive be druze, koi se ovie, eden od italijancive ne napisal bilo sto na ovaa tema.

Istiov sto tvitnal, gleam im raboti u redakcija, posle saat vreme ova go tvitnal

LAST MINUTE: ICARDI stays in Italy. Real Madrid is NOT going to sign Icardi. The representative's offer has once again been unsuccessful. Real Madrid assures @ libertaddigital that Icardi will not be a white player.

livertatddigital, spanskite infomax. :facepalm:

cz3YPGRi_400x400.jpg

Vidi go, latentno pederce, ovoj saat da mi kaze kolku e nema da mu veruvam, stiglae do nego dojavi za ikardi i real.

Odlicna statija od 2 recenici i izvor libertatddigital :pos: Kaj gi kopas tvitovive be druze, koi se ovie, eden od italijancive ne napisal bilo sto na ovaa tema.

Istiov sto tvitnal, gleam im raboti u redakcija, posle saat vreme ova go tvitnal

LAST MINUTE: ICARDI stays in Italy. Real Madrid is NOT going to sign Icardi. The representative's offer has once again been unsuccessful. Real Madrid assures @ libertaddigital that Icardi will not be a white player.

livertatddigital, spanskite infomax. :facepalm:

cz3YPGRi_400x400.jpg

Vidi go, latentno pederce, ovoj saat da mi kaze kolku e nema da mu veruvam, stiglae do nego dojavi za ikardi i real.

ми го зеде зборот, види му ја фацата

А ништо чудно сликата да е здиплена и ликов да не е ни новинар. Еден куп фејк акаунти ставаат рандом слики.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom