Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Нека ги купи Грилиш и Сесењон барем, да се испере за лагава :D
Ех, Сесењон, од кога се купува хахах. Во ситуацијава јас сум задоволен и само со незаминување на Тоби или некој друг. Не дека е тоа добро или прифатливо, али дај шта даш...

Секако дека Атлетико го прибрале затоа што Челзи не го рачунале за жив. Челзи го прибраа како дете и одма му најдоа добра позајмица кај што може да се развива како што треба за да се врати и да биде прв голман.

Па не рачунале на него во моментот, то сакам да кажам

Sent from my iPhone using Tapatalk

Секако дека Атлетико го прибрале затоа што Челзи не го рачунале за жив. Челзи го прибраа како дете и одма му најдоа добра позајмица кај што може да се развива како што треба за да се врати и да биде прв голман.
Де Брујн, Куртоа и Хазард следечи. Не ни иде со белгијци не треба да ги купуваат више.

На Годин капитенска му дадоа, после заминувањето на Габи тој ќе биди лидер во клубот, нема шанса Чоло да дозволи да си замини оваа сезона, сите клучни играчи ги задржаа и донесоа неколку добри засилувања така да ништо https://youtu.be/urtYlvTiyIw

Sent from my iPhone using Tapatalk
знам дека е старо видеото да не ми се затрчате пред време да си кажам :)

Евертон се распуцаа ќе го потпишат и Бернард.
Оспина у Бешикташ.

Fulham are also on the verge of completing a deal to sign Atlético Madrid striker Luciano Vietto. (Source: Daily Mirror)

200к за Кеба неделно? Не може човек да ја најде логикава на овој трансфер, како овој да е единствениот голман на светот па со злато да го покриеме.

Овие Евертон решени да се замешат во топ 6. Дињ, Гомеш, Мина, Ричарлисон, Бернард... и лани исто фрлаа пари иако додуша не им се погодија баш засилувањата.

А кога ќе ми текне пред неколку години го позајмуваа Донован секоја сезона од што немаа пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom