Криминалци и криминални групи во МК

Член од
22 септември 2017
Мислења
339
Поени од реакции
395
Фадил шо прај пошто беше испукан перт неколку годи
-Гаге шнајдерот ми беше комшија...но и тој беше мирен човек. Не го знам за нападен. Прав господин во однесување.

Син му на Џемсот не го упукаа во стомак....туку дирекно во средината на градите и тоа со голем калибар. И тоа поткачен на ,,слива,,:vozbud:. Има една точка во телото меѓу срцето и белите дробови каде има простор колку куршум да помини. Е овој имал таква среќа:aplauz:

Перо Серко беше најлегендарната ,,десетка, во Напредок....но и тој е културен тип. Исто така и Мики(ако е тој Лазарески)

Бедо имаше кафана од старите типови....со ќебапи и пијачки, певалки...до зори.

за него кружи еден неубав муабет. Кога неговиот син(сега има продавница за вазни, чаши...поклони) пораснал, Бедо му дал пари и му рекол-оди синко во чаршија, да го видиш живото и да пробаш секс.

кога се вратил син му....наводно бедо му рекол:синко...седни кај баба на колено и да му раскажиш за првиот секс во твојот живот. на тоа син му му екол-неможам баба....газот ме болет:pos:

Со Енвер смртот имаше некоја приказна со некоја количка за малтер....но не се сеќавам најдобро

Бобе е од Кичево....неговиот син ми е зет за братучеда. Комарџии по машка линија сите до еден а потекнува од фамилијата,, чкоревци,,стара кичевска фамилија и основачи на ВМРО во Кичево. Брат му беше Зоран Шаше...затворан за идеалите на Македонија и умре како скот. Неговиот син можи да се види секоја ден по магистралата...шета така од едниот крај на градот до другиот. Малку скрена од умот кога умре Шаше..а државата уште го потурна[/QUOTE

Член од
16 април 2014
Мислења
7.344
Поени од реакции
11.768
Дали мислите дека има крминалци во државава што не се контролирани од власта?Онака самите да се бог и батина.

Член од
22 септември 2017
Мислења
339
Поени од реакции
395
Дали мислите дека има крминалци во државава што не се контролирани од власта?Онака самите да се бог и батина.
Сашо мијалков сам е бог и батина

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Фадил шо прај пошто беше испукан перт неколку годи
Na Fadil ( diler na golemo.....ne beše sitna riba) mu pomina metak niz glava...no preživea. Kako? Site se čudat

Me začudi koga se vidov so nego posle dolgo vreme posle toa....za cudo me prepozna. No ne e istiot.
Se kazuva za nego deka golemite dileri sega ne sakaat so nego da rabotat....nemaat verba vo negoviot mozok....sto mozi da napravi

Intetesno site ovie godini nemu.mu izumrea golem del od familijata.....striko mu od infarkt na plaža....a sega pred nekoja den umre i drugiot striko-Nedžat sudijata

Site go mislea budala....no visoko intelegenten čovek. Prav psiholog. Neverovaten beše

Член од
22 септември 2017
Мислења
339
Поени од реакции
395
Na Fadil ( diler na golemo.....ne beše sitna riba) mu pomina metak niz glava...no preživea. Kako? Site se čudat

Me začudi koga se vidov so nego posle dolgo vreme posle toa....za cudo me prepozna. No ne e istiot.
Se kazuva za nego deka golemite dileri sega ne sakaat so nego da rabotat....nemaat verba vo negoviot mozok....sto mozi da napravi

Intetesno site ovie godini nemu.mu izumrea golem del od familijata.....striko mu od infarkt na plaža....a sega pred nekoja den umre i drugiot striko-Nedžat sudijata

Site go mislea budala....no visoko intelegenten čovek. Prav psiholog. Neverovaten beše
Стварно беше голема риба битола хероино 2005 от него стигаше имаше дилери кои работеа за него а имаше и едно филмско киднапирање на еден битолчанец кој сега се прави газда Али секој во свое време така и фадил

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Се занимава со дрога : ))))) Се занимава бе : )))

Каква хиљаду трбушњака е темава : ))
Темата е:
Криминалци и криминални групи во МК

Сигурно не се занимаваат со хуманитарни активности...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Nekoi dečki i edna devojka koi bea bliski so Fadil....gledam vo posledno vreme nesto baagji pari pokazuvaat.

Izgleda gi nasledile konekciite od Fadil...i mlatat pari

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.177
Поени од реакции
18.245
на сличен начин ги испохапсија на Ќафасан пред 6-7 години цариниците и полицајците...вкупно над 40 беа однесени по притвори.

Имаше од фамилијата Каба од Струга..и останати фаци од Струга и Охрид

Апсењето било направено после точни сознанија што и како се прави...но се немало човек што ќе се нафати ,,да ја сработи работата,,.

На тоа се нафаќа еден од Кичево, кој е на тајна задача 6 месеци и оди накитен ко елка на него со камери и микрофони. Снима неколку месеци и после тоа фрчат дефендери со типови во нив

Ги осудија нив...кој повеќе, кој помалку, уфрлениот меѓу нив го наградија и сега е во Скопје, но кога политиката се замеша, добар дел од нив ги вратија на работа:tapp:

Снимани се како делат пари...шлепери...млада девојка во гепек како принудно ја мажат во Албанија...
Пријателот од Кичево исчезна у Швицарска, самиот свесен зошто.Вратените на работа не се политички вратени, туку со пресуда.Невозможно да се вратени политички кога најголем дел беа контра тогашната власт, покрај многу мал број реални случаи гореа и тие.Дочекаа правда, кој со дијазепами ,кој не...правите 'делачи на пари' ниедна власт не ги чепна.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Не...овде се вратени повеќето што се албанци, но има и македонци.

На граничниот премин подолго време се правеле криминалии, и кога полицијата конечно пронашла човек кој ќе оди на работа накитен ,,ко елка,, го става во оган и после 6 месеци и иљадници снимки за длење на пари, протнување на шлепери, носење на млада девојка од 13 г во гепек на принудно мажење,....ги апсат сите и ги судат.

Но подоцна апелација им ги намалува казните. Откако ги одлежаа казните, нормално избркани од работа, дел од нив се вратија на работа.

Пријателот кој ја заврши оваа работа малку е разочаран(албанец е иначе.....), ја ставал главата во торба да се зафаќа со фамилијата Каба и останати...а овие ги враќаат на работа

Значи овде за бркањето од работа нема политика....има иљадници видео снимки кои се обезбедени со налог од истражен судија во Скопје

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Контра квиз :D дали бизнис или "работа", што е лукративна или промискуитетна не смее да се категоризира во дејност/активност ?
*Отворете некој гангстер од било кога, пр. од времињата на прохибицијата и традиционалната Мафија, и на најголемава енциклопедија на нет Wiki, си пишува, occupation: gangster...
Таман работа да поддржуваме занимавање со криминал, или во никој случај да мотивираме и силиме дечишта на насилство!
Чисто коментирање кој е кој и со што се занимава во овие води, крстозбор принцип батка ;) ^

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Мене ме фасцинира оваа тема и морам да признам дека редовно ја читам. Секогаш останувам вчудоневиден од изблиците на воодушевување со кои се пратат кариерите на овие ликови.

Посебно ми беше интересен еден коментар за некој си Мујо кој насилно загинал (чудна работа), а коментарот беше, штета, ќе беше нешто од него.

:pos:

Сериозно, што ќе беше од дотичниот Мујо?

Kajgana Shop

На врв Bottom