- Член од
- 22 септември 2017
- Мислења
- 339
- Поени од реакции
- 395
Фадил шо прај пошто беше испукан перт неколку годи
-Гаге шнајдерот ми беше комшија...но и тој беше мирен човек. Не го знам за нападен. Прав господин во однесување.
Син му на Џемсот не го упукаа во стомак....туку дирекно во средината на градите и тоа со голем калибар. И тоа поткачен на ,,слива,,. Има една точка во телото меѓу срцето и белите дробови каде има простор колку куршум да помини. Е овој имал таква среќа
Перо Серко беше најлегендарната ,,десетка, во Напредок....но и тој е културен тип. Исто така и Мики(ако е тој Лазарески)
Бедо имаше кафана од старите типови....со ќебапи и пијачки, певалки...до зори.
за него кружи еден неубав муабет. Кога неговиот син(сега има продавница за вазни, чаши...поклони) пораснал, Бедо му дал пари и му рекол-оди синко во чаршија, да го видиш живото и да пробаш секс.
кога се вратил син му....наводно бедо му рекол:синко...седни кај баба на колено и да му раскажиш за првиот секс во твојот живот. на тоа син му му екол-неможам баба....газот ме болет
Со Енвер смртот имаше некоја приказна со некоја количка за малтер....но не се сеќавам најдобро
Бобе е од Кичево....неговиот син ми е зет за братучеда. Комарџии по машка линија сите до еден а потекнува од фамилијата,, чкоревци,,стара кичевска фамилија и основачи на ВМРО во Кичево. Брат му беше Зоран Шаше...затворан за идеалите на Македонија и умре како скот. Неговиот син можи да се види секоја ден по магистралата...шета така од едниот крај на градот до другиот. Малку скрена од умот кога умре Шаше..а државата уште го потурна[/QUOTE