Ako ima izlezenost ke go falsifikuvaat, zarem uste moze nekoj da mu veruva na gnidive deka referendumot ke bide korekten posle sve sto izlazija. BOJKOTЕдно прашање . Дали наместо да се бојкотира референдумот, не е подобро масовно да се излезе и дасе гласа НЕ ? .. со бојкот е јасно како ден дека ништо не правиме, јер консултативен јебига...... Зајко убаво си кажува, дремете си дома бојкотирајте, па институциите ќе одлучат за вас... е сега вемерото ако се тие прави патриоти зошто не повикаат да се излезе и да се гласа против ? Каква пичкарска државичка страшно ...
Врти сучи, наебали смо у секој случај. Ако земеме дека и да излеземе и да не излеземе, ќе помине секако договорот, што останува? Масовни протести во кој нема да биде поштедена ниту една партија, да им се ебе се живо и диво и на позиција и на опозиција и на сите партии у парламент. Да се фатат 5-6 политичари од обете најголеми партии и да се пикнат во канти за ѓубре, или заеднички у голем контејнер, да се понижат јавно пред камери пред сам парламент . Кога ќе се деси таков масовен протест у МК ? Никогаш, а ни тогаш можеби не. Пиши пропало е оваа државичка.Ako ima izlezenost ke go falsifikuvaat, zarem uste moze nekoj da mu veruva na gnidive deka referendumot ke bide korekten posle sve sto izlazija. BOJKOT
Што тебе ти се има случено? Иванов, говорот?Има ли негде видео од говорот на Иванов? Само исечоци некои успеав да најдам.
Да, истиот оној Иванов кој ја амнестираше фамилијата од тешки кривични дела, кои се обиде да го покрие криминалот од епски размери, и кој 11 години еднаш на најде да гугне за се што се случуваше во државата. Истиот тој Иванов денес дава морални лекции.Вау, Иванов херој, на тоа ли спаднавме?
Истo кaкo штo Грујo гo нaпрaви херoј црпнaтиoт цигaн oд муртинo,тaкa сегa црпкo Ивaнoв херoј гo нaпрaви.Штo ти е нејaснo?Уште мнoгу ке спaѓaме,немaј гaјлеВау, Иванов херој, на тоа ли спаднавме?
Сакам да го слушнам, ме интересираат пораките. Досега во јавни настапи и говори ја слушаме едната страна на Заев и глупостите на Мицковски. За овој проблем Иванов е на вистинската страна (мојатаШто тебе ти се има случено? Иванов, говорот?
Може да биде комплементарен со евентуалниот таков став за Хорхе на Хитлер, Сталин или Пол Пот, тоа не го прави ни милиметар понеправилен.Инаку, ако веќе праиме "што ти се има тебе случено" муабети, дали знаеш дека твојов став за Иванов е комплементарен со тој на Мухамед Зекири?
![]()
Освен комбинацијата исполнет цензус и негативен резултат, трите други водат кон изгласување на законот во Сообрание, после помалку или повеќе натегања со ДПМНЕ.Дали има некој овде кој ги следи убаво работите да објасни кои се последиците за Македонија ако референдумот не успее и кои се последиците ако успее?
Да ама земи го законот за јазици, еве го кај е, не е само да помине во собрание...Освен комбинацијата исполнет цензус и негативен резултат, трите други водат кон изгласување на законот во Сообрание, после помалку или повеќе натегања со ДПМНЕ.