- Член од
- 12 март 2007
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 86
za okolu 3 meseci ili potpisan ukaz ili proverka od vice pa pak cekanje 2-3 meseci do nova godina ke izlezeDa ve izvestam od denes promena na status ...posle ova kolku se ceka i sto sleduva
za okolu 3 meseci ili potpisan ukaz ili proverka od vice pa pak cekanje 2-3 meseci do nova godina ke izlezeDa ve izvestam od denes promena na status ...posle ova kolku se ceka i sto sleduva
БЕЗ НАВРЕДА ке ти реприцирам,не ви е крива вицепрезидентката,туку кој АКРЕП си го ангажирал за посредник,еве земиме за пример мене,кога јас се решив за наново аплицирање многу посредници ми бараја братучеди,стрини,баби и др кој ги немам со докумнти,едино единствен посредник во тоа време кој ми рече потврдите ке важат за две до три год.ке имаш шанса ништо друго не ти треба можеш да аплицираш,си реков и да ме лажи нека ме излажи уште овој што би изгубил само неколку бона во џебот и така како кажа се така и испадна,(патем не ме прашувајте преку кого одам недавам бројој и не кажувам ке ме обвинат за рекламација) БАРАЈТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ ЧОВЕК на планетава таквите се само неколку за среќа јас знам еден..поздрав брат/ице можеш да подадеш уште еднаш...[DOUBLEPOST=1533164273][/DOUBLEPOST]Вицепрезидентке иди у курац!
КОГА КЕ ВИ СЕ ПРОМЕНИ СТАТУСОТ,ве молам за да не се повторуваме ко ретердирани ПИШЕТЕ СО ШТО СТЕ И КОГА......Intervju april 2017 so dokumenti od brat, od maj na polozitelno, od denes na proverka od viceprezident. Site li gi stavaat na proverka? Kolku meseci otprilika? Koi se sansite za ukaz so ovoj status?
Пошто си со документи од родител, за два месеци чекај указ. Нема да одуш на проверка од вицепрезидентот.Da ve izvestam od denes promena na status ...posle ova kolku se ceka i sto sleduva
Pazi samo taa viceprezidentka Jotova da ne te odbie pa da vidis kako ima da ja pcues I kolnis tek togas,doprva ide tvoeto kaj nejze,i ne e sve do posrednikot da si znaes,poveke ti e do srekata.БЕЗ НАВРЕДА ке ти реприцирам,не ви е крива вицепрезидентката,туку кој АКРЕП си го ангажирал за посредник,еве земиме за пример мене,кога јас се решив за наново аплицирање многу посредници ми бараја братучеди,стрини,баби и др кој ги немам со докумнти,едино единствен посредник во тоа време кој ми рече потврдите ке важат за две до три год.ке имаш шанса ништо друго не ти треба можеш да аплицираш,си реков и да ме лажи нека ме излажи уште овој што би изгубил само неколку бона во џебот и така како кажа се така и испадна,(патем не ме прашувајте преку кого одам недавам бројој и не кажувам ке ме обвинат за рекламација) БАРАЈТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ ЧОВЕК на планетава таквите се само неколку за среќа јас знам еден..поздрав брат/ице можеш да подадеш уште еднаш...[DOUBLEPOST=1533164273][/DOUBLEPOST]
КОГА КЕ ВИ СЕ ПРОМЕНИ СТАТУСОТ,ве молам за да не се повторуваме ко ретердирани ПИШЕТЕ СО ШТО СТЕ И КОГА......
И до документите и колку ти се запазени процедурите. Па не може посредникот да ти измисли документ за потекло. УПС, може!!! се вика потврда...ама делотворно ко вијагра ма мртовецPazi samo taa viceprezidentka Jotova da ne te odbie pa da vidis kako ima da ja pcues I kolnis tek togas,doprva ide tvoeto kaj nejze,i ne e sve do posrednikot da si znaes,poveke ti e do srekata.
Добро е што се информираш! Јас вчера разговарав со луѓе од Софија, значи одбиени и на дополнителна колку сакаш и не е тоа од вчера, сега испаѓа дека успех е и Удостоверение од ДАБЧ да се земе, тој најлесниот филтер што беше, е сега не е до толку таму ама има заебанции.И до документите и колку ти се запазени процедурите. Па не може посредникот да ти измисли документ за потекло. УПС, може!!! се вика потврда...ама делотворно ко вијагра ма мртовец
Blagodaram na informaciite vi posakuvam na site da si docekateПошто си со документи од родител, за два месеци чекај указ. Нема да одуш на проверка од вицепрезидентот.
Честитки
I jas bev 4.12. 2017 i uste na zadolzitelna.Некој што бил на интервју во 2017 година, да каже кога бил и кога му се сменил статусот во финална проверка. 12.12.2017 и уште на задолжителна сум. До кај е работава?