- Член од
- 11 април 2017
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 15
Dali znae nekoj tocna adresa kade treba da odam za da se slikam za pasos vo sofija. Fala
Па рано ти е. Мене 10 месеци ми стоеше тој статус.Од кој датум ти стои оваа порака? Јас бев декември 2017 на интервју и уште ми стои Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Ne sum preku amabasada...tuku preky posrednik...vo gornoto pole mi pisuva deka treba da odnesam dopolnitelni dokumenti...gi dadov na posrednikot no nemozam da mu veruvam sakam da doznaam Dali se dostaveni no kako ?Дали си преку амбасада, ако си бројчето на преписка не на молба се пишува во долното поле. Овој статус значи дека е подигнат указ.
Па и кај мене е веќе 9 месеци веќеПа рано ти е. Мене 10 месеци ми стоеше тој статус.
BATKA IZVODI NA RODENI BABA MAJKA TATKO I MOI I POTRVDA ZA POTEKLO OD ZDRUZENIE NA KOLEV TOA E SE CEKA 10 IPOL MESECI ME STAVIA NA FINALNA 8 APRIL 3 MESECI CEKAV NA FINALNA SEGA OD 6 JULI SUM NA POLOZITELNOпријател треба да сватиш една работа,очи имаш гледаш фала богу,вести,интернет статистики гледаш сигурно имаш,,многупати,,,,,,,,,,,,,,КОНГО,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Е ПРЕД НАС,,,,,,,,,,,,,,,,,,една дупка на југ...........ПОЛОША земја нема во светот од ОВААА како и да и е името,решете го веке еднаш,,,,,,,,,каде и да отидеш е подобро од овде...патем прашањево ти е навистина ГЛУПАВО,,,,,без навреда...........[DOUBLEPOST=1532827367][/DOUBLEPOST]
пак не те разбирам,,плус зошто изводи от баба и мајка,,обично одат прадедо,дедо,татко па потврда (от некој клуб) или имаш и некаков стар документ!?финална проверка или финален преглед??
1202, bulevard "Knyaginya Maria Luiza" 48, 1202 Sofia Center, Sofia, BulgariaDali znae nekoj tocna adresa kade treba da odam za da se slikam za pasos vo sofija. Fala
Зарем таму не е само за брза постапка?1202, bulevard "Knyaginya Maria Luiza" 48, 1202 Sofia Center, Sofia, Bulgaria
( Slikanjeto e vo Opstina Slatina bul. Shipcenski prohod 67.)[DOUBLEPOST=1532896282][/DOUBLEPOST]Dali znae nekoj tocna adresa kade treba da odam za da se slikam za pasos vo sofija. Fala
NTEFDali znae nekoj tocna adresa kade treba da odam za da se slikam za pasos vo sofija. Fala
Поконкретно нешто да кажеш, за што се работи?Ако имаш информација,се разбира!Ќе има олеснување на процедурата, проверете Јотова треба да каже
Ќе излезе Јотова со изјаваПоконкретно нешто да кажеш, за што се работи?Ако имаш информација,се разбира!
Daj boze dae taka i onaka sea sovetot stavat sve na polozitelno a prethodno sve redese na dopolnitelna daj barem okolu potpisvejneto na ukazite neka olabavit malce i da zivnime site zosto ova golgota nema kraj....Ќе излезе Јотова со изјава