Galaxy A8 Star - Нов буџетен убиец на Samsung???

• Креатор на темата Креатор на темата The Wild Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Не е лош J7 2017.
Ја J7 2016 имам и топ си е за сега. Сите што сакаат врв од J класата, за сега нека земат J7 Pro. J7 Pro е за малце подобар од J7 2017,со скоро ич разлика. Од A класата моментално за евтина цена (која што ќе падне) најдобар е Galaxy A8 Star.

Redmi Note 5 Pro, кој што има IPS дисплеј што не покажува живописни бои за разлика од AMOLED/OLED дисплеите.
Li-Po батерија која што е по привлечна за експлозии (т.е. по опасна) во споредба со Li-Ion батериите.
Micro USB, а не USB Type - C каде што USB Type - C за примање и праќање податоци е побрз.
Реклами на многу од апликациите на Xiaomi.
Па затоа за мене овој телефон е топ за таа цена што сигурно ќе падне. Xiaomi во други ствари е подобар, но сепак Samsung си е Samsung.

Mi 8 SE =/=Mi 8
И не ставај тука такви линкови може некој навистина ќе помисли дека е тој модел и ќе го нарача.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Mi 8 SE =/=Mi 8
И не ставај тука такви линкови може некој навистина ќе помисли дека е тој модел и ќе го нарача.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
normalno deka ne e isto, ama i ne e ni mnogu poslab. malce pomal ekran (amoled i kaj dvata so ista rezolucija), sd710 vs sd845 i dvata se vo 10nm, malce poslaba sekundarnata kamera kaj se. uglavnom zveretina za 250e.

Извинете ама не сум многу по не-квалитетни кинески телефони.
Не дека у спецификации не се лоши, и у цена туку во квалитет и издржливост.
Samsung го нуди тоа веќе одамна.
Еве мене поише од 3 пати ми има паднато мојот буџетен J7 2016,и тоа од 1м висина и ни влакно не му фали.
Го видовте ли видеото што го пратив иначе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom