Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

palekrstic

Модератор
Член од
14 ноември 2016
Мислења
2.041
Поени од реакции
5.540
Kaj mene dokolku vnesam brojce/2016 I pin dava -Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија-
A dokolku dolu vo vtoroto"Т'рсене на преписки подадени по консулски " vnesam dobivam
Кој број го внесуваш во долнпто поле?
Ако е број на преписка, а не број на молба, тогаш е ок тој ти е статусот, но мислам дека грешиш и бројот на молба си го внесла во долното поле и затоа ти дава во друга држава дека ти е испратено.

Член од
24 мај 2015
Мислења
400
Поени од реакции
281
Имам поднесено барање за пасош на 09.05.2016 бев на интервју но помина речиси една година а барањето сеуште е во состојба на проверка од страна на службите дали некој друг имал оваков проблем и колку време треба да чекам?Прегледај го приврзокот 194494[DOUBLEPOST=1532530244][/DOUBLEPOST]
Здраво. На mjs сајтот која порака ти ја покажува кога ќе го внесеш твојот број? Јас сум интервју софија декември 2017 статусот е задолжителна проверка. Кај тебе?

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
Kaj mene dokolku vnesam brojce/2016 I pin dava -Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија-
A dokolku dolu vo vtoroto"Т'рсене на преписки подадени по консулски " vnesam dobivam
Koja godina si i kakvi dokumenti imas

Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
Ма немој ти се молам, јас можам да го докажам спротивното, ти можеш ли да го докажеш тоа што го тврдиш?
Не ми е јасно дали си толку подложен на туѓо мислење, па не читаш што пишам. Јавно ми се закануваа посредници овде на форумот, еден ме најде и во Софија, како си помина прашај го, ама не го гледам веќе да коментира на форумот.
Размисли сам дали постои некој посредник што ќе рече, сам можеш да си збркаш работа, потврдите не важат, и речи му на посредникот да ти направи ова или она...

За да те сватам сериозно така и однесувај се
  1. ошто ја спомна швецка а се заинтересирам за таму и плус незнам како ке го сватиш ова но како и да е сепак ке те прашам!рече дека можеш да бидеш и посредник па дате прашам от чисто информативно посредуваш ли и за работа во швецка??!??!?!!???

Pepibe, 27 март 2018Пријави
    Одговори

2. fatigoova
    Не бе човек каков посредник, саркастичен сум. Цело време плукам по нив...
    Добар избор е шведска. Зависи што сакаш да работиш

fatigoova, 27 март 2018Пријави
    О
Ова е една од моите понуди да посредувам, во приватна порака.
Да не барам други, мислам дека доволно ти е познат Пепибе, нека ми извини што ја објавив пораката, сметам дека го знаеш.
НЕЗНАМ НИКОЈ НИКОГО СИТЕ ПРОФИЛИ ВИ СЕ ЗАМАЧКАНИ И СКРИЕНИ ВТОРО НЕ ОБЈАВУВАЈ ПОРАКИ НЕМАШ АФТОРСКИ ПРАВА (согласност моја) ЗА ТОА СЕ ОДИ НА СУД АКО НЕЗНАЕШЕ плус очи имаш гледаш ПРАШАЊЕ и БАРАЊЕ се различни нешта,,следниот пат пред да напишеш нешто и објавиш ДОБРО ПРЕГЛЕДАЈ ГО И РАЗМИСЛИ дали е коректно или не...

Член од
22 јули 2018
Мислења
75
Поени од реакции
172
I jas sum od 18 5 2017 na intervju vejke od 6 juli sum na polozotelno pa sega ke cekame

Член од
3 мај 2018
Мислења
47
Поени од реакции
38
Дајте некоја информација за молбите кои се на дополнителна до кое бројче стигна 2014г. Има ли некој од 2015 кој е на дополнителна да му се има сменет статусот сега скоро?

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
НЕЗНАМ НИКОЈ НИКОГО СИТЕ ПРОФИЛИ ВИ СЕ ЗАМАЧКАНИ И СКРИЕНИ ВТОРО НЕ ОБЈАВУВАЈ ПОРАКИ НЕМАШ АФТОРСКИ ПРАВА (согласност моја) ЗА ТОА СЕ ОДИ НА СУД АКО НЕЗНАЕШЕ плус очи имаш гледаш ПРАШАЊЕ и БАРАЊЕ се различни нешта,,следниот пат пред да напишеш нешто и објавиш ДОБРО ПРЕГЛЕДАЈ ГО И РАЗМИСЛИ дали е коректно или не...
Извини

Член од
30 јуни 2018
Мислења
74
Поени од реакции
53
Дајте некоја информација за молбите кои се на дополнителна до кое бројче стигна 2014г. Има ли некој од 2015 кој е на дополнителна да му се има сменет статусот сега скоро?
I jas sum od 2015 go drugar kolku so imam razbrano nema od 2015 izlezeno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom