Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па да видиме кој колку е во минус за последни 5 години

ова се приходи и расходи само од трансфери нормално
Sea letovo kje napraite 2 transferi i kje ripnete u top 5 :D
Citav negde deka Celzi barale 190 milioni za Hazard :)

xag-5c2fd83053aad935853f3e461db58ae4-ita-18718.jpeg

Младиот Аргентинец Игнацио Пусето од Атлетико Хуракан во Удинезе за 8 мил.евра
Удинезе потпишале со Игнацио Пичето :ROFLMAO:

И на крај Мбапе во Реал Хазард во Псж ќе биди работата [emoji1]
Хазард 190 [emoji57]
Арно пиша некој член погоре фудбалот дојде чист маркетинг

Sent from my iPhone using Tapatalk

И на крај Мбапе во Реал Хазард во Псж ќе биди работата [emoji1]
Хазард 190 [emoji57]
Арно пиша некој член погоре фудбалот дојде чист маркетинг

Ако Нејмар не си оди, Мбапе па уште помалце.

Еве, завршија работа :D
Real Madrid President Florentino Perez: “We said the other day that we would add magnificent players to our squad. That is what we are doing, with Alvaro Odriozola and now with Vinicius Jr.”

И со Винициус сум презадоволен од трансфер периодов за Реал, засега, ама мое мислење е дека Хазард ќе биде донесен и претставен како галактикос 90%.

Не ме сфаќајте погрешно ама сериозно Реал планира да се ослони само на Виничиус, тинејџер од бразилска лига? Знам дека ќе ми го спомнете Нејмар ама Нејмар кога дојде во Барселона беше и стандарден репрезентативец на Бразил, не беше толку недокажан.

Единствено да биде нешто како Мбапе :)))

Не ме сфаќајте погрешно ама сериозно Реал планира да се ослони само на Виничиус, тинејџер од бразилска лига? Знам дека ќе ми го спомнете Нејмар ама Нејмар кога дојде во Барселона беше и стандарден репрезентативец на Бразил, не беше толку недокажан.

Не остава чика Перез ништо на случајност ќе пукаат бомби до крајот на трансфер периодот...не само петарди ко до сега.

Мора некој и дресови да продава :D, ќе иде Винициус на позајмица у Ла Лига некаде можеби, бар од тоа што читам во Ас и Марка, а ако не успеат да го донесат Азар сигурно ќе остане. А од зимата доаѓа новиот бисер Родриго Гоес, уште Алфонсо Дејвис фали и иднината е обезбедена. :)

Овија млади играчи су доведени у Реал на дугорочан план да не се понови па период после галактикоси кд испадасва у шеснаестину финале. Винициус ке иде на позајмицу овуј сезону.[DOUBLEPOST=1532091505][/DOUBLEPOST]А папа Перез има најавено нови magnifico jugadores за овј трансфер период

https://twitter.com/realmadrid/status/1019556748636577793?s=21
[emoji22] еве и навивачите со нетрпение го чекаа новото засилување, фул стадионот.
Знам дека не е некоја звезда Одриозола па да се наполни стадионот ама пак баш затоа не морале презентација да му прават на стадион, можеле во некоја од салите за пресконференција вака си трпи сеир играчот, кузнај колку неубо му има паднато да мафка на празни трибини

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom