Ti retardiran si ili sho? Temata ne e za lezbejki! tukuДавам мое мислење. Реков јас би рекол да, со две бар лезбејки.
"Девојка-ми-дечко-ми-сака-тројка."
- Hellooo! Anybody here? -
Ti retardiran si ili sho? Temata ne e za lezbejki! tukuДавам мое мислење. Реков јас би рекол да, со две бар лезбејки.
Можеби ретард е оној кој не може да разбере што велам.Ti retardiran si ili sho? Temata ne e za lezbejki! tuku
"Девојка-ми-дечко-ми-сака-тројка."
- Hellooo! Anybody here? -
Ова се перверзии. Дури е забрането и во Библијата.
Можеби ретард е оној кој не може да разбере што велам.
Значи, не прифакаш други мислења, а?Не разбирам каква врска им коментаров, кога ти сакаш да имаш тројка?
За тебе не е забрането во Библијата? Само за твојата девојка е?
Можат да бидат девици и мажите.Значи, не прифакаш други мислења, а?
Така да. Од античко време девојчињата се очекуват да бидат девици. Не мажи. Мажите не можат да бидат девици.
Ахахахахаха е гледаш,за ова зборав....нема некој ''нормален'' шо би прифатил,не сме доволно опен мајндед....колку сакаш убедвај ме...Што се тоа 'курви'?
И зошто не со двојка ти?
Самото то шо си верник си малоумен....Значи, не прифакаш други мислења, а?
Така да. Од античко време девојчињата се очекуват да бидат девици. Не мажи. Мажите не можат да бидат девици.
Има и 'нормални', кои експериментираат во сексот. Не се многу, ама има.Ахахахахаха е гледаш,за ова зборав....нема некој ''нормален'' шо би прифатил,не сме доволно опен мајндед....колку сакаш убедвај ме...
пак ќе нагласам збораме за нормални не некој шо би напрајл се и сешто па најмал проблем му е тројка,тоес би остајл и групно да прат само со женскаму...
Неќам да навлегвам во мојо живот ама многу е интересен,луд вкрај луд и рачунај немам пак сретнато вакво нешто изглеа ти многу луд живот имаш и не е сарказам...
Смири се бе, пиј чаша вода бе. Изразувам мое мислење. Ова не е Наци Германија.Ахахахахаха е гледаш,за ова зборав....нема некој ''нормален'' шо би прифатил,не сме доволно опен мајндед....колку сакаш убедвај ме...
пак ќе нагласам збораме за нормални не некој шо би напрајл се и сешто па најмал проблем му е тројка,тоес би остајл и групно да прат само со женскаму...
Неќам да навлегвам во мојо живот ама многу е интересен,луд вкрај луд и рачунај немам пак сретнато вакво нешто изглеа ти многу луд живот имаш и не е сарказам...[DOUBLEPOST=1531106136][/DOUBLEPOST]
Самото то шо си верник си малоумен....
Не па шо мислиш дека ако имаш тројка на ваков начин или таков би ти менало нешто во тој свет замислен шо вие на цел свет кретени шо мислите дека таму ќе одите после смртта ај да не навлегвам нема веза.....то веќе те носи на скроз друг левел на малоумен...
Поздрав,и радо би имал тројка со исус и марија(мајка му)
Сакаш и ти ?
Ти си нацист, чим за тебе може, за девојка ти не.Смири се бе, пиј чаша вода бе. Изразувам мое мислење. Ова не е Наци Германија.
Јазичната бариера недоразбирање овде. Сакав да кажам - јас само ќе го сторам тоа со две девојки, ако немам девојка или жена. Ако сум сам.Ти си нацист, чим за тебе може, за девојка ти не.
Не е мислење тоа твоето.
Не е јазична бариера, туку си шовинист. Зошто да немаш тројка ти, девојка ти и уште едно женско?Јазичната бариера недоразбирање овде. Сакав да кажам - јас само ќе го сторам тоа со две девојки, ако немам девојка или жена. Ако сум сам.
Зошто мислиш дека јас не го сторив тоа? Мојата девојка плачеше една недела. Нејзината самодоверба стана многу ниска. Рече дека ќе ја оставам. Рече дека не ја сакам. Таа сакаше тоа. Таа сакаше да биде модерна претпоставувам. Но, кога имаш емоции внатре ...Не е јазична бариера, туку си шовинист. Зошто да немаш тројка ти, девојка ти и уште едно женско?
Аахх.. лошо искуство. Затоа не сакаш пак со блиска личност.Зошто мислиш дека јас не го сторив тоа? Мојата девојка плачеше една недела. Нејзината самодоверба стана многу ниска. Рече дека ќе ја оставам. Рече дека не ја сакам. Таа сакаше тоа. Таа сакаше да биде модерна претпоставувам. Но, кога имаш емоции внатре ...