Odnwsov i potvrda od strum.i dopolnitelni id brat i zaspaa veke godina i kusurZarem osven preku prv bratuced ne odnese plus potvrda od zdruzenie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Odnwsov i potvrda od strum.i dopolnitelni id brat i zaspaa veke godina i kusurZarem osven preku prv bratuced ne odnese plus potvrda od zdruzenie?
Некој да има информација дали ДАБЧ работи или се на одмор.Денеска вртев телефонски 2-3 пати после 14h блгарско време за да прашам до каде се стигнати со издавање на произходи но никој не крена слушалка?
Ако е се во ред околу 3 месеци но некогаш и повеќе од годинаDenes promenet status, od finalna proverka na polozitelno stanoviste, cekav okolu 3 meseci za promena.So dokumenti preku brat.Otprilika za kolku vreme se doaga do ukaz (dokolku ne izleze nesto nepredvideno)
zhall mie brate.interviu preku sofia besheЗдраво, втор пат поднесувам и втор пат ме одбиват за БГ пасош. Еве што ми пишува:
Отказ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента е отказано издаването на указ, за което сме уведомени с писмо рег. № 04-12-18/15/28.06.2018 г.
Дајте некој совет, што да правам и како да постапам, имам ли право на жалба ?
https://www.mvr.bg/електронни-услуг...дадени-и-неполучени-б'лгарски-лични-документиDali nekoj znae broj od policija blagoevgrad da prasam dali mi e gotov pasosot da ne idem za gabe sigurno ima nekoj broj u kancalarija da se prasa dali e gotov poz
Здраво, втор пат поднесувам и втор пат ме одбиват за БГ пасош. Еве што ми пишува:
Отказ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента е отказано издаването на указ, за което сме уведомени с писмо рег. № 04-12-18/15/28.06.2018 г.
Дајте некој совет, што да правам и како да постапам, имам ли право на жалба ?
Koga bese na intervju?Od denes nov statusПрегледај го приврзокот 193733 kolku trae ovaa proverka nekoj da spodeli
16 Maj 2017 SofijaKoga bese na intervju?
Околу 2-3 месеца.Od denes nov statusПрегледај го приврзокот 193733 kolku trae ovaa proverka nekoj da spodeli