Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Океј озбилно, што е со фетишов на Тони и Драган со удирање шамари?

Za nashi standardi, sosema okej.

Ебати стандардите тогаш.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Вчера на Франција - Уругвај Драган се однесуваше како Жиру да му е втор братучед. Се нешто коментираше „ич не го играат Жиру“, па „нели е време да се разбуди Жиру“, па на крај дури „Ајде сега кога се е решено нека играат преку Жиру“. Може имал уплатено Жиру да даде гол.

Вчера на Франција - Уругвај Драган се однесуваше како Жиру да му е втор братучед. Се нешто коментираше „ич не го играат Жиру“, па „нели е време да се разбуди Жиру“, па на крај дури „Ајде сега кога се е решено нека играат преку Жиру“. Може имал уплатено Жиру да даде гол.
И при крајот изглеа сфати дека нема да даде, и вика "Се изнаигра Жиру, огромна минутажа, а тој пустиот во шанса не влезе на ниту еден меч"

Значи ниту еден од коментаторите нема појма од фудбал, глава ставам дека ниту еден никогаш не стапнал на терен, нема врска од изведување на заклучок според тоа што го гледа на терен.
Мене лично ми се поинтересни дури коментираат за нефудбалски работи, факти некои глупи што ги прочитале на нет може да донесат ведрина во текот на преносот и да ја надминат досадата што често ја нуди утакмицата. Ќе ве замолам, сигурно читате овде поарно да не се бавите со фудбал а и доста лоши самопоргласени стручњаци викате во тоа студиото. Одлично ми звучи што горе долу сите имаат карактеристични гласови и колку толку сакам да слушам литературен јазик, меѓутоа тоа не е доволно за да задоволи фудбалска утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom