Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Значи стави 1-х на заебанција и дојде овде да ни солиш памет дека сингл му е мајката? Фала ти, да не беше ти немаше да го знам тоа.

не трескај зелени бе жити очи, кај пишав дека баш заради таа утакмица сингл му е мајката, ги гледаш ти ливчињата? од 15 тикети 2 ливчиња се на заебанција уплатени, Шпанија и Бразил

Sent from my iPhone using Tapatalk

Значи стави 1-х на заебанција и дојде овде да ни солиш памет дека сингл му е мајката? Фала ти, да не беше ти немаше да го знам тоа.

ете дури пишам уште еден тикет на мајтап фатен
40cf9502c9395044fda5447d4277dde9.jpg
[emoji12]

ете дури пишам уште еден тикет на мајтап фатен
40cf9502c9395044fda5447d4277dde9.jpg
[emoji12]

Браво,имам еден у кладилница ваков игра секоја 3та утакмица 7+ на 20 денари,и кога ќе погоди доктор е :D А 90% не погаѓа.

Ova so krienjevo na uplative vi e najbezvezno nesto, temava e DOBIVKA a ne pogodeni tipovi, imam eden drugar sekojdnevno ostava po 1000 den i probuva X-ovi na kosarki i nekoj takvi 15-20 kvoti i pogoduva 5-10 pati mesecot ama ostava 2 plati mesecno i e non stop vo -
Goleminata vo kladenjevo e da imas dobri tipovi na dobra uplata, ne e isto koga tipuvas na 100 den i na 100 eur.

Eve vi gi samo dobitnite od izminatiov period ako igrame taka :D
b3vss5.png

2dj7z4i.png

2uqyipc.png

seow2r.png

33camib.png

Последно уредено:
Ova so krienjevo na uplative vi e najbezvezno nesto, temava e DOBIVKA a ne pogodeni tipovi, imam eden drugar sekojdnevno ostava po 1000 den i probuva X-ovi na kosarki i nekoj takvi 15-20 kvoti i pogoduva 5-10 pati mesecot ama ostava 2 plati mesecno i e non stop vo -
Goleminata vo kladenjevo e da imas dobri tipovi na dobra uplata, ne e isto koga tipuvas na 100 den i na 100 eur.

Eve vi gi samo dobitnite od izminatiov period ako igrame taka :D
b3vss5.png

2dj7z4i.png

2uqyipc.png

seow2r.png

33camib.png

Мене ме боли дали некој клал 200 или 2000 мене ми е битно јас да погодам и не се сомневај дали моите типови се солидни после уплатата ја блокираја утакмицата од 10:55 до почетокот ја избришаја.

Јас имам гледано типови кои фатиле 300 денари на темата и ставиле тикети и се наоѓале болни завидни ликови со коментари од типот "брат ја затвори кладилницата" и слично затоа неклавам уплата нема потреба само можам да ти кажам дека над 500 е уплатата не ни можев да рискирам повеќе заради страв дека ќе ја блокират.

Мене ме боли дали некој клал 200 или 2000 мене ми е битно јас да погодам и не се сомневај дали моите типови се солидни после уплатата ја блокираја утакмицата од 10:55 до почетокот ја избришаја.

Јас имам гледано типови кои фатиле 300 денари на темата и ставиле тикети и се наоѓале болни завидни ликови со коментари од типот "брат ја затвори кладилницата" и слично затоа неклавам уплата нема потреба само можам да ти кажам дека над 500 е уплатата не ни можев да рискирам повеќе заради страв дека ќе ја блокират.
Epa dovolno e vo temana kladilnica so gi davas tipojte poso ovde mi e totalno nelogicno da se postiret dobitni tiketi bez dobivkata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom