Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би дал. Ги продавате така?@beneamata
Bane, ti za LomoEco od 23.000 i WiFi vgradeno, dali bi platil za LomoEco so greaci a bez WiFi 28.000 ?
Dali bi dal 5.000den za greac ?
Никако, LomoEco секогаш било 22.990 како највисока цена или 19.990, ама никогаш небило 28/29к.Не би дал. Ги продавате така?
Da da gi prodavaaat dve za edno ama macka u vreka ako se pogodi arno ako ne drugo тенџере od PRC[DOUBLEPOST=1530651872][/DOUBLEPOST]AНе би дал. Ги продавате така?
Ах тој AERI trn u oko e aНикако, LomoEco секогаш било 22.990 како највисока цена или 19.990, ама никогаш небило 28/29к.
јас те прашувам , ако знаеш дека и АЕРИ12 е на капилара и еднореден како и LomoECO а АЕРИ има само греач појше дали би платил 6.000ден појше?.
Пак ке спомнам АЕРИ нема WiFi a LomoEco ima.
)))Вака како што ме прашуваш секако дека нема. Ама пошто не знам дека Аери е ЛомоЕко, ондак не можам да ти кажам дека би купил Аери место ЛомоЕко или обратно. За таа цена од 25к ваљда би се одлучил за Тундра.Никако, LomoEco секогаш било 22.990 како највисока цена или 19.990, ама никогаш небило 28/29к.
јас те прашувам , ако знаеш дека и АЕРИ12 е на капилара и еднореден како и LomoECO а АЕРИ има само греач појше дали би платил 6.000ден повеќе?.
Пак ке спомнам АЕРИ нема WiFi a LomoEco ima.

[DOUBLEPOST=1530653885][/DOUBLEPOST]
Taa uste pogolemo zlo e, kapilarka za 33.990k....uste beter....ali tvoj izborВака како што ме прашуваш секако дека нема. Ама пошто не знам дека Аери е ЛомоЕко, ондак не можам да ти кажам дека би купил Аери место ЛомоЕко или обратно. За таа цена од 25к ваљда би се одлучил за Тундра.
Не измислувај, беше 25 во Сетек, можда ја нема више, али толку беше. (Не ми кажувај сеа за разлика од една буква, не ме интересира).Taa uste pogolemo zlo e, kapilarka za 33.990k....uste beter....ali tvoj izbor
Prvo nikogas Ne izmisluvam, taa cena e na ovoj post na prethodnava strana, ne ke pratam sve sto Ne me interesira, kapilarki so etiketa aj aj aj vrni modeliНе измислувај, беше 25 во Сетек, можда ја нема више, али толку беше. (Не ми кажувај сеа за разлика од една буква, не ме интересира).

Не ми давај линкови од форумов. Кај е Тундра 3.5 33 илјади, со линк од клими мк.Ne izmisluvam taa cena e na ovoj post na prethodnava strana, ne ke pratam sve sto Ne me interesira, kapilarki so etiketa aj aj aj vrni modeli
Znaes so kompresor ima vaa Dunda? Istiot od AERI
Kaj vivaxot bar WiFi to ke te fati poeftino
https://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-1211#post-8438770
Priznavam moja Greska sum ja pomesal so Carrierot od 33.990...isto kapilarka...od brzanje ne od drugo.Не ми давај линкови од форумов. Кај е Тундра 3.5 33 илјади, со линк од клими мк.
Тука е и 22 илјади, со Митсубиши компресор 5 год гаранција, дефинитино бест бај во тој ранг на цени. Се лутиш коа те викаат манипулант.
http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10169_10170_10172&product_id=70292

hansol3.5kw ke ti brka rabota jas gream tolkav prostor imam i smetki so potrosuvacka po meseci postirano. pobarajSto e razlikata pomegju gree lomo i gree lomo eco i dvete od 5.5kw osven 10000 vo cena? Jas ja kupiv prvata pred 3 god za 45000 sega e 50000?
Ne baram strikno gree da bide klimata, mi treba klima sto moze da go stopli toj prostor so ogled na toa sto se raboti za kukja so slaba izolacija i drveni prozorci.