Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некој искуство со OperaTV на Sony Bravia TV? Последните неколку дена нејќе да се вклучи, кога се обидувам да ја отворам, добивам само црн екран и ниедно копче не работи. Ниту напред, ниту назад. Единствено можам да ја исклучам преку "Options".

Eto vidite ljudi,to je kultura i vaspitanje administratora sa tog foruma!!!
Pa sad izvolite i odaberite sami...
kaze mi drug, kad se tamo regas fa nemozes ništa vidjeti ni temu liste ni pozdravi. ništa. tek kad te admin dobro ispita tko si sto si, mozes vidjeti o pisati, pa to je koda u ciu i fbi ulaziš.
jel to stvarno tako??? mislim nebi mi lagali. pitam zato sto sam dobio poziv na gmail od sysop da se uclanim tamo.[DOUBLEPOST=1529841454][/DOUBLEPOST]a to ciji je forum bolji. pustimo userima da odluče i kazu.[DOUBLEPOST=1529841819][/DOUBLEPOST]jeli treba nekom ovakva lista na PM

http://clientportal.link:8080/get.php?username=5GYdBwqhmN&password=lUsMtlu8Wr&type=m3u

Последно уредено:
Nije da je bolji,nego je najbolji!!![DOUBLEPOST=1529829552][/DOUBLEPOST]
Ako ne zelite da gubite vreme,dodjite na jedan i jedini:http://svenase.com
Sto rece ovaj @banovac:"tamo sta oces ima'
' :aplauz:[DOUBLEPOST=1529829926][/DOUBLEPOST]
Imas u pp poklon listu sa http://svenase.com
Sad cu ti nesto rec dobar je za tebe sta si dobio nekoliko skripti njegovih znamo od koga.A po znanju nikad niko nece biti bolji od pozitive foruma.
Nisam imao nameru to pisat ali posto si mi zahvaljivao sta smo te primili na forum nekad. 1243 servera nam je dostupnu i trenutno 345672 listi koje rade sve do jedne.Ove sa vise konekcija 600 servera to ne racunam jer to mozete samo sanjati ti i tvoj gazda iako je pokusavao od mene izvuc nije uspio hhahahah
Kako on kaze rucno samo rucno hahahaah

Abe drugar na ovaaa selfi slika mnogu nesto mamurlivo izgledas sto e rabotava nekoj te iznerviral ili cela noc si jadel i piel po kafeani i diskoteki.
moje tisra
Nemoj trosit rijeci pocni od sebe ti si se jedini prodao vampiru i pogazio svoju rijec dvolican si
ti napisao si ovde mnogo i svasta i sam sebe si pogazio izgleda kad ti dosadno dodjes da pises ovde posto ti neki tvoji forumi nemaju posijetu pa daj malo reklame ovde pa nerazmijes sto ovde raspravljati se idi tamo dje ti bolje i nedolazi ali ne lesi kerce voli da bude ovde pise

moje tisra

ti napisao si ovde mnogo i svasta i sam sebe si pogazio izgleda kad ti dosadno dodjes da pises ovde posto ti neki tvoji forumi nemaju posijetu pa daj malo reklame ovde pa nerazmijes sto ovde raspravljati se idi tamo dje ti bolje i nedolazi ali ne lesi kerce voli da bude ovde pise
jer ti prodajes koji server ili se varam imam te na skype ahhahah od prije sad sam se sjetio to ce te kostat sad

jer ti prodajes koji server ili se varam imam te na skype ahhahah od prije sad sam se sjetio to ce te kostat sad
javi se i napisi svima skyp kad ja to prodajem a drugo ti imas poremecaj od dijetinjstava ko te zlostavljao i dao nesto sto ne treba ti pa ipak olaksaj se koliko na dan imas more proganjaju te ne boj se to je proslost nece taj da se vrati da ti zakuje ponovo 10 incha jel te puno bolilo pa pomogne ti se i tako ces da izbacis malo bijez i sebe i ne napadas svakog kao sarov ipak ti bice ljudsko a ne pas znaci ne rezi ne napadaj svako nije ti to duznost a javi se na seansu najblizem dr da te uputi da i ti progledas svojim ocima kao covijek da se rijesis se toga iz sebe

javi se i napisi svima skyp kad ja to prodajem a drugo ti imas poremecaj od dijetinjstava ko te zlostavljao i dao nesto sto ne treba ti pa ipak olaksaj se koliko na dan imas more proganjaju te ne boj se to je proslost nece taj da se vrati da ti zakuje ponovo 10 incha jel te puno bolilo pa pomogne ti se i tako ces da izbacis malo bijez i sebe i ne napadas svakog kao sarov ipak ti bice ljudsko a ne pas znaci ne rezi ne napadaj svako nije ti to duznost a javi se na seansu najblizem dr da te uputi da i ti progledas svojim ocima kao covijek da se rijesis se toga iz sebe

po meni drug ima poremečaj onaj tko slika govno i stavlja na forum.
stvarno moras bit bez daske za tako sta. fuj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom