Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Ти си моето сонце кое и од далеку ме грее и ја чувствувам љубовта која е се посилна и посилна.Го чекам јули како ниеден друг месец за да те видам повторно и да заспивам во твојата прегратка секоја вечер:cheeky2:

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека џандарите тепаа......и тато поздрави го...упс:tapp: грешка:pos2::pos2:

Ми фалиш бееееее!Зошто толку ми фалиш?:nesum:Сакам да те гушнам еднаш најубаво сончак мој најмил:back:

Rainbow^

Unknown
Член од
30 јули 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Не знам шо толку ќеф да ми тераш инает во последно време, а уште помалку ми е јасно како можам да те сакам најмногу на свет и покрај се...

M

**MEMORY**

Гостин
Колку си убав кога спиеш... си ме гушнал силно, го буткаш главчето во мене, право маче си... Не сакав да те будам ама испуштив еден автобус па морав на време да стигнам за последниот... Нареден пат кога ќе си спиеме не сакам ни саати околу нас, ни телефони... ништо. Само јас и ти... Се повеќе и повеќе те сакам. Да не те запознаев тебе, сега немаше да знам зошто живеам... мјауу

E

`EsCaPe`

Гостин
Mislev na tebe..mislam sekogash ...no pesnata shto ja slusham cel den...taa shto me potsekja na tebe...ah kolku e ubavo cuvstvoto....Te Sakam mnogu ..povekje od sebesi...i da ti kazam..pak te sonuvav ...:wub: ..prekrasno beshe..kako i sekogash ..

TE SAKAM ...

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Само шо се разделивме, а веќе ми недостигаш. Штета шо не можевме и денес да си полежиме ко вчера, знам, утре цел ден си зафатен, иначе одма ќе се вратев со тебе. Ама ако, ќе издржиме до петок, и најубо ќе си поминиме, знам. :)
Те сакам сонце мое, најпренајмногу те сакам!

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
...дека не те мразам како што ти реков последниот пат, не те мразам ни најмалку...напротив...

колку би сакала да сум сигурна дека и ти мене не ме мразиш...после се...

колку само се каам за некои мои постапки...

колку би сакала да го вратам времето...

колку само сакам да те почувствувам блиску до мене...

ахх...што ми требаше да ги гледам тие слики кога знам дека вака ќе ми делуваат...

ај лав ју дарлинг...ај стил лав ју...

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Во мислите си ми до мене но во реалноста си премногу далеку од мене
Ќе сечам вени беееее :( ќе се убијам од што неможам да сум сега до тебе

K

**KukLi4ka**

Гостин
Fala ti na "razbiranjeto"!..bas znaes da izberes moment da me iznerviras maximalno neli?sega?..koga sum preokupirana so rabota??...Bravo!..
Kreten!!!!:violent1:

S

Sith_Lord

Гостин
Никад не ни замислував дека се ќе испадне вака мизерно на крај. Ни дека јас ќе испаднам вака мизерен. А изгледа ова е баш онаа завесана. Конечно се испукав, со сета горчина и бес и последни изблици на неразумна надеж. Од утре, ќе станам и ќе се дресирам да не мислам на тебе. Веќе не. Од утре, ќе престанам да барам лица во гужвите во комплексот факултети, бидејќи еднаш ми рече дека и таму имате предавања некои денови. Од утре. Од сабајле, ќе доручкувам. Ќе гледам телевизија. Ќе чкрабам во тетратка, ќе се гушам во writer's block. Ќе искочам надвор. Ќе сликам со новиот апарат. Ќе правам нешто со себе.
Јебеш га, толку ми е силата. Не можам веќе.

А ти, биди среќна. Не си. Не знам дали си била некад. Но мора да бидеш. За мене, ако не за себе. Најди среќа негде. Не се дави во омразата кон себе. Како можев јас да те сакам? Ете така и ти сакај се. Додека крв не ти потече. И најди некого откако ќе научиш да се радуваш, и подари му се целата. Ќе видиш кое чувство е. Верувај ми, така се осеќав со тебе. Сакам да светиш со целата заслепувачка светлина на чие гушење сега трошиш толку сила и време. За мене. Те молам. А јас ќе бидам добро. Ќе бидам болен некое време, но имам поприлично волја да оздравам.

Посакај ми среќа, тивко, во себе. Јас сум галамџија, па затоа вака се дерам. Те сакам мала.

Sith

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Се надевам дека наредниот викенд ке се запознаеме, стварно си слатка :)

С

Сатори

Гостин
~*~

Уште 17 минути ќе те силувам ... хммм ... или можеби не, доволно е да си блиску.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom