- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Како може на швајцарциве судија германец да им дадат бе? Опни им некој од Никарагва нека им суди, шо к*р е ова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koj ke sudi?Како може на швајцарциве судија германец да им дадат бе? Опни им некој од Никарагва нека им суди, шо к*р е ова.
Феликс Брих. Не би требало да има пристрасност, судииште е Брих, ама пак чудно некако.koj ke sudi?
Нема попаметна работа Брих пред очите на цел свет, со ВАР со се, ќе фаворизира икс репрезентација, занемарувајќи си ја кариерата, авторитетот и иднината.Како може на швајцарциве судија германец да им дадат бе? Опни им некој од Никарагва нека им суди, шо к*р е ова.
Не бе , тачка е... Ми текнува едно време во една емисија со уште поголем лудак од него го затера бејл да ги вика бејбл, објаснуваше како женел играчи ...еднаш го прашуваат дали си имал проблеми на косово кога си бил тренер. Одговор: ма не све је било најнормалније и уреду, једном ме један албанец јурио са секиром али углавно све је било ок, плус на сето тоа интонацијата, изговорот и неговата појава се нешто посебно[DOUBLEPOST=1529645216][/DOUBLEPOST]Јас се си мислам дека намерно го направи "гафов"![]()
Колку дефанзивни постави играат на светсково еј...![]()
Се исто освен Фагнер наместо Данило кој е повреден.
И како ќе играат со три крила?Колку дефанзивни постави играат на светсково еј...
Абе стај го Даглас десно крило, Вилијан место Паулињо, и земи отвори ги ко паштета. Ќе се влече сеа пак 1-0 и ќе ги убаци Фернандињо и Ренато.
Нејмар и Даглас крила.И како ќе играат со три крила?![]()
Јас цела сезона јадам гомна дека Габриел Жезус е "само" нешто подобра верзија на Чичарито. Не е некој екстра квалитетен играч кој сам може да го реши противникот, а и головите му се баш исти како тие на нашиот, со колено, со нос, со тилот.. уште со газот да даде гол му остана.Се што треба да направи е да го смени само Фирмињо со Габриел Жезус. Многу подобра сезона имаше Фирмињо, во далеку подобра форма, општо поквалитетен играч е и мислам дека многу подобро игра Бразил со него како напаѓаш место Жезус, се виде тоа и последните 10 минути кога влезе и кога створи повеќеќ шанси отколку Жезус за цел натпревар. Стварно не знам зашто толку го форсираат молеров.
Да да, вака дриблаше Чичарито. Со кој го спореди еј.. Коа веќе го споредуваш, спореди го со Агуеро. Ниски се за шпиц, ама со талентот надополнуваат.Јас цела сезона јадам гомна дека Габриел Жезус е "само" нешто подобра верзија на Чичарито. Не е некој екстра квалитетен играч кој сам може да го реши противникот, а и головите му се баш исти како тие на нашиот, со колено, со нос, со тилот.. уште со газот да даде гол му остана.
Квалификациите Габриел даде 7 гола, Фирмино 1Се што треба да направи е да го смени само Фирмињо со Габриел Жезус. Многу подобра сезона имаше Фирмињо, во далеку подобра форма, општо поквалитетен играч е и мислам дека многу подобро игра Бразил со него како напаѓаш место Жезус, се виде тоа и последните 10 минути кога влезе и кога створи повеќеќ шанси отколку Жезус за цел натпревар. Стварно не знам зашто толку го форсираат молеров.
Не знам не ми оставил впечаток кој знае колку. Затоа кажав подобар Чичарито иначе, оти знае и со топка да направи нешто, но во секој случај головите му се сведуваат на тап инс некаде од петерецот.Да да, вака дриблаше Чичарито. Со кој го спореди еј.. Коа веќе го споредуваш, спореди го со Агуеро. Ниски се за шпиц, ама со талентот надополнуваат.
https://www.youtube.com/watch?v=UlaxwhPSfg0
Еве ти сегмент од дуелот со Швајцарија.
Општо не знам како може Габриел да ви изглеа просечен играч, 20 години има човекот, и уште сега е на страшно ниво.
Габриел има 10 гола на 18 меча за Бразил (на под 20 годишна возраст), Фирмино 6 на 22 меча. Што ве чуди?[DOUBLEPOST=1529668226][/DOUBLEPOST]
Квалификациите Габриел даде 7 гола, Фирмино 1![]()