Фото натпревар #109 - Венчавка (Wedding) Гласање!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Фото тема „ Венчавка“

• bijons

Гласови: 0 0,0%
  • нема член

• нема пријава

• нема друга фотографија

Гласови: 1 100,0%
  • немет никој друг

• Вкупно гласачи
    1
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 септември 2016
Мислења
22.406
Поени од реакции
38.965

Љубовен поглед кај тукушто венчани!
by bijons on Кајгана форум

...поради немање пријавување - излезеност на членови (аматерски фотограф) со свои поставени фотографии, не може да се спроведе ниту гласање за победник, со што по автоматизам на нештата темата „Венчавка“ се поништува и не е важечка и покрај усилбите за успешност на темата на членот иако второрангиран, само со пријава на една фотографија гласањето се поништува! :pipi:

.. ви чуе вас стојна, кога изгледа двете не сте тука, туку таму далеку па уште се смеете за судбината на МКД која сте ја науштиле :(

хахахахаха
Тема: љубов помеѓу јужна и северна македонија
Нацртано срце на плажа во Грција :)

@bijons немам што да ти кажам за ова шо го напиша.. едноставно не треба тоа да те интресира, дали зошто и како сум заминала. Мислам со коментарот не му го скршив срцето на никој :)

Нацртано срце на плажа во Грција :)

@bijons немам што да ти кажам за ова шо го напиша.. едноставно не треба тоа да те интресира, дали зошто и како сум заминала. Мислам со коментарот не му го скршив срцето на никој :)
...двете со подбив го кажавте тоа за Македонија и тука нема оправдување, а јас ве жалам што сте таму, не ви е лесно ич, во туѓа земја никој таму не ве есапи секогаш ќе си бидете „дојденци“:backa:

...двете со подбив го кажавте тоа за Македонија и тука нема оправдување, а јас ве жалам што сте таму, не ви е лесно ич, во туѓа земја никој таму не ве есапи секогаш ќе си бидете „дојденци“:backa:
Фала ти многу што не мислиш, стварно е тешко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom