Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.476
- Поени од реакции
- 26.532
Автогол дека било излеа...
Променето е и го сметаат нормално за точно бонус типот за Хрватска.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Автогол дека било излеа...
Прегледај го приврзокот 192399
Конечно погодив и јас. Три минути пред почетокот на натпреварот сменив од 1-1 во 0-1![]()
И трета утакмица по ред т.р гаѓам,а на спортска неможам конечен тип да погодам
![]()
Скоро сите до сега така ги мењав и ги промашував. Мораше една да се погодиОд која планета си ти?
Секој нормален човек кога менува 3 минути пред меч, менува од точен во неточен резултат![]()
И трета утакмица по ред т.р гаѓам,а на спортска неможам конечен тип да погодам
![]()
Што?Да не заборавиш и џокерот да го искористиш прво коло на некој меч за кој ќе бидеш сигурен дека ќе го погодиш точниот резултат.
Искористен ми е за сега од 17:00 за Германија.Да не заборавиш и џокерот да го искористиш прво коло на некој меч за кој ќе бидеш сигурен дека ќе го погодиш точниот резултат.
Ти ги дуплира поените ако го погодиш резултатот или ако добиеш било какви поени мислам.Ама имаш по еден за секое коло.Што?![]()
Како се активира?Искористен ми е за сега од 17:00 за Германија.
Ти ги дуплира поените ако го погодиш резултатот или ако добиеш било какви поени мислам.Ама имаш по еден за секое коло.
Под резултатот што си го типувал стисни на некое што мислиш дека ке го погодиш.Како се активира?
Како се активира?