Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што честиташ те молам објасни ?Прекрасен ден, нека ни е честито сограѓани. Време беше.
Само супербрндот Каролина ќе претрпи промени, од Каролина во Северина.Единствено што ме интересира е дали антологиските албуми на супербрендот Каролина - "Македонско девојче 1" и "Македонско девојче 2" ќе претрпат уставни промени?
Прекрасен ден, нека ни е честито сограѓани. Време беше.
Не им обрнувајте внимание на ваквите. А вечер сите на протест!
П.с. Вие предавниците да си се преселите кај јужниот сосед, во поранешното отоманско царство, грчка!
Договорот е најдобар што можевме да извлечеме. Само да биде се во ред со ратификациите од двете страни и еднаш засекогаш да заврши трагикомедијата. Јасно беше дека порано или покасно ќе дојде до ваков договор исто како што беше јасно дека Грција никогаш нема да не пушти во ЕУ и НАТО без некаков компромис.
А знаеш ли зошто?!
А зошто тебе би ти обрнувале внимание?
Да беше тоа второто macedonian без /бла бла, за мене ќе беше прифатлив. И преферирав северна пред илинденска. Ама не ми се допаѓаат членовите кои и даваат можност на Грција формално-правно да се извлече без имплементација на истиот. Дали ќе го направи тоа е друг муабет, ама факт е дека може.Договорот е најдобар што можевме да извлечеме. Само да биде се во ред со ратификациите од двете страни и еднаш засекогаш да заврши трагикомедијата. Јасно беше дека порано или покасно ќе дојде до ваков договор исто како што беше јасно дека Грција никогаш нема да не пушти во ЕУ и НАТО без некаков компромис.
Работата е што нема да бараат потпис од претседател, ќе го пуштат писмото без негов потпис до 190 земји да ратификуваат. Тоа е глупоста што сакаат да ја направат.Потпис на председателот , референдум , Уставен суд
Така иде редоследот
Ај и да падне председателот под притисок , на референдум паѓа..
За да прашаш! ПРЕДАВНИК!