СП 2018 - Група Ц (Франција, Австралија, Перу, Данска)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    56
  • Гласањето е завршено на .
Ги мешам овие Јужноамеричкиве држави, мислев од Перу е и зато чудно ми падна тој да не шутира знам добро шутираше пенали.

Ги мешам овие Јужноамеричкиве држави, мислев од Перу е и зато чудно ми падна тој да не шутира знам добро шутираше пенали.
Не е страшно, ај следниот Ферус Мустафов ќе го шутира!

Поише мислења денес напиша него од септември 2017,одмори малце или си го згрешил јузер нејмот на акаунтот :D

Ти е гајле, барем не праша зошто Кагава не го шутираше пеналот.

Поише мислења денес напиша него од септември 2017,одмори малце или си го згрешил јузер нејмот на акаунтот :D

Ако ме вервиш не сум застанат со работа од тогаш, денес конечно малце слободен и седнав да погледам фудбал, светско малце да се релаксирам.

Ако ме вервиш не сум застанат со работа од тогаш, денес конечно малце слободен и седнав да погледам фудбал, светско малце да се релаксирам.
Ako si vo kladlinica ili blisku ti e, trkni odma i uplakjaj deka Maradona kje vleze I kje dae gol za Peru

И Аргентина со Бразил ги помеша :(

Убав гол дадоја Данциве браво, ама кога го видов овај што го даде голот од назад на потворена си реков женско дека е. Кој е најдобар поединец во Перу? Мора индивидуално да повлече за да заврши нерешено и да ја заокружам првата на талонот од спортска прогноза.

Убав гол дадоја Данциве браво, ама кога го видов овај што го даде голот од назад на потворена си реков женско дека е. Кој е најдобар поединец во Перу? Мора индивидуално да повлече за да заврши нерешено и да ја заокружам првата на талонот од спортска прогноза.
И оваа ја стави за 400 на нерешено да заврши?

Не на 100 со Хрватска 1&3+ на 100 за 1000 ми ги кажа во Кладилница еден член.
Во женски проблеми темана да прашаш ќе ти кажат посаглам типови :icon_lol: :icon_lol:

Не на 100 со Хрватска 1&3+ на 100 за 1000 ми ги кажа во Кладилница еден член.
Не се нервирај, добитно е.

Него оној Карило добар играч е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom