FIFA World Cup™ Fantasy Football

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Роналдо општо на цело фантази само 7% го имаа одбрано.
Ептен малку со оглед дека Меси и Нејмар се 30% одбрани.
Блазе си им на тие шо се офајдија од него, а особено капитен ако го имаат ставено!

И на Фантази пријателски југозападен регион го купував и капитен го ставав, а сега го немам :facepalm:

Не ми се веруе дека само двајца го имаат. Па нели нешто ова првенство ќе бркаше рекорди некакви историски, у давање голови...

Ја го имам.
А богами и Gimenez.
Само се заебав, у задњи момент место Gimenez, Muslera го сменив капитен да ми биде, а после неќев со cr9 да ризикувам, па го остаив Muslera.

Последно уредено:
Погба :love:[DOUBLEPOST=1529159011][/DOUBLEPOST]Кој го има Меси? :D

Последно уредено:
Абе зошто на фантази не му го имаат признаено голот на Погба?
На Резултати уште стои дека тој е стрелец!

Дилемата сега е дали Нејмар ќе направи повеќе од Гризман денес :unsure:

Го тргнав Гризман и го ставив Кутињо капитен за денес па ако ништо посебно не биде за утре ги имам Лукаку и Азар за опции за капитен.

Опции ми се Нејмар и Лукаку.

2 гола да постигнат, 4 поена профит. Не би ризикувал за толку, а повеќе од 2 гола не ми се верува да постигнат.

Абе никој нема одговор зошто на Погба не му го рачунаат голот на фантази?? :(

Абе никој нема одговор зошто на Погба не му го рачунаат голот на фантази?? :(
Не се исти критериуми како на FPL очигледно. И М'Бапе нема асистенција за пеналот

Не се исти критериуми како на FPL очигледно. И М'Бапе нема асистенција за пеналот

Каква асистенција мислиш? Над Гризман беше фаулот за пенал и тој си доби 2 поени. Инаку асистенција за автогол не даваат поени. Пример Манџукиќ сигурно нема 3 поени за асистенција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom