Аматерска хемија

• Креатор на темата Креатор на темата polaris_1808
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 јуни 2018
Мислења
1
Поени од реакции
1
Место за сите оние кои се занимаваат со хемија аматерски :)

Што ти значи да се занимаваш со хемија аматерски ?

Walter White се занимаваше аматерски со хемија. Не помина баш најдобро.

Јас се занимавам аматерски со хемија, понекогаш и професионално.

Кога го видов насловов ме асоцираше на хемија за бодибилдинг ако си аматер :D

Еј од времето по Бадијала кога се пишуваа такви теми, па се отвори еМагаре...мал бев тогаш и ептен ми се креваше на експлозии бомби и штотизнам што. Додуша ништо не е сменето во тој поглед, пак се радувам на такви ствари како мало дете на подарок. :цицки:

Инаку да, целата таа стара гарда е веќе порасната и секој е тргнат по свој пат, нема ни црни пазари ни бутури, останува сцената на младите ваљда.

пс. Ако наоѓате од некаде квалитетен KNO3, пишете....за јаболките во двор ми е.

Еј од времето по Бадијала кога се пишуваа такви теми, па се отвори еМагаре...мал бев тогаш и ептен ми се креваше на експлозии бомби и штотизнам што. Додуша ништо не е сменето во тој поглед, пак се радувам на такви ствари како мало дете на подарок. :цицки:

Инаку да, целата таа стара гарда е веќе порасната и секој е тргнат по свој пат, нема ни црни пазари ни бутури, останува сцената на младите ваљда.

пс. Ако наоѓате од некаде квалитетен KNO3, пишете....за јаболките во двор ми е.
Нa емaгaре имaше дoбри тутoријaли зa експлoзиви. Ах времињa...[emoji16] [emoji16] [emoji16]

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Што страна е тоа? Прв пат слушам .... постои уште ?
Отвори преку wayback machine > emagare.com. Ќе ги видиш подфорумите и ќе ти стане јасно :D. Ама баш па темите не се зачувани, барем кај wayback. Ако има некој целосна копија од форумот некаде нека пушти секако.

бомби знаиш да правиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom