Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џони, паметен дечко си ти, што се праиш со сила будала сам си знаеш. Иди пиши се шипац, помало понижување ќе ти е, башка инстант права добиваш у пакет.Bratce me zabole KUROF sto mislat srbite.
Genociden, neciviliziran, manijakalen narod so glavata zaglaveni uste vo 18 vek.
Нивата има стопан а, државата има избори!Ако си ја продадеш нивата не значи дека треба да си ја продадеш и државата.
Уште у нато...одма ќе им свирне у глава на морониве „чекај бе, у нато сум....срамота“.Дечки кажете ми ако влеземе во Еу нема да го има ова повеќе?
Најверојатно исто ко господинот Груевски - со децата ќе го уценуваат. Така обично праат deep state.[/QЗошто мислиш дека ова прво на нив не им било понудено мисли логички на Американциве им е гајле кој е овде на власт дали правел криминал,убивал и сл.Кој не диктатори тие ги имаат подржувано низ историјата.Не,на Американците им е битно да станиме членка на Нато и тоа да бидит побрзо и со помали финаниски средства, а тоа со ВМРО пред 3 години ќе одеше побрзо зошто тогаш имаја мнозинство во собранието и речиси сите општинини со едена реченица тие имаја контрола врз земјата,па им е понудено прво на Груески,па потоа се обидоја да го сменат Груески и на чело на ВМРО да го стават Никола Димитров од Амстердамската тројка зошто пак ќе напишам тогаш со ВМРО сето ова ќе одеше побзо и поевтино а само тоа ги интерсират Америте.Кога не им успеа обидот за преврат во ВМРО тогош им дадоја подршка на СДС,со која Американците изгубија неколку години додека не ги ставија на власт,и тоа со два пати одложени избори кога Заев не ги спомвеше Албанците и не беше олку мултикурен,се до есента 2016 кога сфатија дека само со Албанците можат да дојдат на власт и тогаш веднаш Заев стана поборник за едно отворено мултиетничко општество.