Со какви документи?Прегледај го приврзокот 192234
Eve vi go dogovorot za dobrososedstvo na Zaev ...
So kakvi dokumenti i godina koja si druzeПрегледај го приврзокот 192234
Темата редовно се "уништува" секои 20-30 страници, не се секирај.Ја уништивте темата, умоболни
Прегледај го приврзокот 192234
Прегледај го приврзокот 192234
Pari ima dadeno na Kolev I vo MP, prasajgo na kogo ima dadeno I ti svrsisi rabotaДолго време не сум вклучен на форумов ама ова морав да го споделам .дечково е од Охрид и по националност е турчин тоа сигурно го знам бидејќи неседи далеку од мене.случајно влегов на неговиот профил и по што да видам .частенка заедно со петар Колев од мбп.човеков му извадил гражданство и да ви кажам се чудам по кој основ.освен ако имал документ од турско време ама и тоа не ми влага во глава ,бидејќи колку што знам Бугарија е против издаванје на гражданство на турци.политика е во прашајне или лотарија кој има среќа ке земи а кој не ке скапува во оваа вукојебина
Ма немојДолго време не сум вклучен на форумов ама ова морав да го споделам .дечково е од Охрид и по националност е турчин тоа сигурно го знам бидејќи неседи далеку од мене.случајно влегов на неговиот профил и по што да видам .частенка заедно со петар Колев од мбп.човеков му извадил гражданство и да ви кажам се чудам по кој основ.освен ако имал документ од турско време ама и тоа не ми влага во глава ,бидејќи колку што знам Бугарија е против издаванје на гражданство на турци.политика е во прашајне или лотарија кој има среќа ке земи а кој не ке скапува во оваа вукојебина
Сакаш верувај сакаш не .адресата му се води во Благоевград бидејќи имаше споделено.државјанството му е излезено пред три месеци.[DOUBLEPOST=1529005672][/DOUBLEPOST]Ма немој
Абре јас седев со колев кога ги подавав документите и му понудивPari ima dadeno na Kolev I vo MP, prasajgo na kogo ima dadeno I ti svrsisi rabota
Ако некој врши работа до 4000 може,повеќе не.ама на сите некако не му се слуша.појке од ова немам за давајнеPari ima dadeno na Kolev I vo MP, prasajgo na kogo ima dadeno I ti svrsisi rabota
Samo nikogas ne davaj pari odnapred,ima mnogu izmamniciJas ke dadam i 10 000 da ima koj da zavrsi rabota