И
Име И Презиме
Гостин
Прпа малце а копиле?Не ти е мирна совеста кога јадеш гомна и врегаш?Какво персирање...претходната страна е залепена со оргазми на твои истомисленици, ко Черчил го доживљавате тоа лигушот, поданик на паторот.
Ќе ми кажеш како у 2 минути дозна хорхе дека е толку многу штетен договоров? Преку медиуми? Ова ние што го коментираме овде е рекла-казала. Јас еве не сум го прочитал целиот документ, па во стилот на обичен македонец си коментирам без целосна слика, сознание - така треба и претседател на држава да постапува? Немој да ме јебеш...Тоа што тој го работи е политички маркетинг на дпне, ама тебе ти е пречка да го сконташ тоа.
„600000 со матични“ не знам у кој контекст е у целиов муабет, ама е инфантилен и личи како од двор на детска градинка. Дека е срозана демографски државава и дека допрва ќе се срозуе е факт голем како планина. Штом квази-лидерот на бандата дпне рече дека ќе излезе и гласа против, значи и тој е дел од големата игра наречена „местење на референдум“ што е повеќе од извесно дека ќе се случи. Во меѓувреме ќе ви организира млаки и безидејни протестчиња и напорни и досадни секојдневни прес-конференции само за да ви личи дека нешто се дешава.
Договорот со Бугарија го коментирав своевремено и мислам дека е мачја кашлица у однос на овој, иако и таму има многу сопки у кои „босата“ северно-македонска администрација ќе се удави пошо е до коска партизирана и неспособна.
Хорхе ќе биде заобиколен и ќе му најдат лек. И без тоа е типичен фолирант на кој само наивен човек паѓа. Со се' што до сега има сработено има интегритет као улична курва, а отприлика и така е избран. Јавна тајна е дека и наградата за таа функција му е таканаречената антиквизација со која бевме изрезилени во светот и пошироко, што е негова лична идеја со франкештајновски boost од страна на паторот.
Мој совет ти е да си најдеш некој еквивалент соговорник и заедно доживувајте оргазми на „достигнувањата на хорхе“ и неговата „македонштина“.[DOUBLEPOST=1528917319][/DOUBLEPOST] Само пази да не се задавиш со „комуњарскиов“, да не ти дојде малку повеќе.
Од нигде никаде постира видеа од паторот и лие солзи по него....уште му го пушите бе небањати, ц ц ц....магариња толкави?
Крокодилски солзи по паторот...
Одвај чекам да ме банираат од тука со поголем гнев да те тепам.