Zahvaljujem Denisa koji je nasao za mene listu sa vise konekcija sa italijanske sky kanale u full hd, za uzvrat je dobio vise nego sto zasluzio, sve se vraca, sad ako neko ima spanjolski paket u full hd sa vise konekcije i taj neko ce dobiti nagradu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
To-do,bez kodi u drugi zaebancii,baska na kodi koga ke nakalapis adoni Eden kup stvarno go usporuva boksot,od druga strana terariumot e Super,pregleden brz I redovno azuriranОд Terrarium TV комбинирано со MX Player Pro (40.3 MB) сигурно нема да му успори повеќе од KODI (82.79 MB) и тоа само чист без ништо а кога ќе додадеш адони и останати подесувања, процесирање у позадина лапа рам како тулумбаМислам нема повеќе што да ти предложам друго останатото е до него чим му е за филмови и серии, плус најбрз е со апдејтирање за линковите за најнови серии и филмови со откључени премиум сервери како Openload без да додаваш рагистрации и да се бафташ на KODI со триста дрнгалашки како што прават сите адони за да гледаш 720p и 1080p... резолуции
Еве еден прост пример
KODI без пуштена серија у глобала колку рам зафаќа на адроид системот целокупно (интерната меморија на Андроидот со KODI) процесирање и тоа само подигнат
![]()
А еве Терариум со MX Player пуштена серија на 720p (интерната меморија на Андроидот со Terrarium TV/MX Player)
![]()
Сума сумару KODI 2GB vs Terrarium TV 1.32GB (со пуштена серија )
Па бирај![]()
Tocno,bez kodi u drugi zaebancii,baska na kodi koga ke nakalapis adoni Eden kup stvarno go usporuva boksot,od druga strana terariumot e Super,pregleden brz I redovno azuriran
Sent from my HTC U Play using Tapatalk
Lakše je da napišeš šta imaš nego šta nemašZahvaljujem Denisa koji je nasao za mene listu sa vise konekcija sa italijanske sky kanale u full hd, za uzvrat je dobio vise nego sto zasluzio, sve se vraca, sad ako neko ima spanjolski paket u full hd sa vise konekcije i taj neko ce dobiti nagradu
To-do,bez kodi u drugi zaebancii,baska na kodi koga ke nakalapis adoni Eden kup stvarno go usporuva boksot,od druga strana terariumot e Super,pregleden brz I redovno azuriran
Sent from my HTC U Play using Tapatalk
Barem ja se ne pravam frajer na forum, djelim moje liste i sa drugima, a ti pravis se poseban ovde, nasao si bas pravo mjesto za toLakše je da napišeš šta imaš nego šta nemaš
Još malo pa će SP,u kojim listama ima RTS ful hd.
Šta da ti kažemBarem ja se ne pravam frajer na forum, djelim moje liste i sa drugima, a ti pravis se poseban ovde, nasao si bas pravo mjesto za to
Nema sto taka e,a I terrariumot kako aplikacija pun pogodog e,mislam deka momentalno nema podobra aplikacija,i kodito Imase svoe vreme,sega ako me se lazam I adonite nonstop pagaat,pa se ragaat u drugo ime pa povtorna instalacija,macno e,ovaka imas cista situacijaИ не само тоа КODI има една голема мана со години веќе уназад, додека гледаш нешто и сакаш во даден момент да отвориш или видиш друго нешто на андроидот дали апликација или било што не зачувува во меморија до каде си гледал и пак да продолжиш, те откачува у момент од гледаното додека на Terrarium продолжуваш со гледање
EON?Šta da ti kažemja imam sve a ne prodajem - ti žicaš po forumima da bi prodavao za 100 evra.
Više me interesuje ovo drugo, jel moguće da samo u Viet ima RTS u fulu.
EON ima, pitam za ove manje legalne.EON?
E da bi mi dao meni to privatno sad bi imao bogate liste , oko 10 liste po 5000 kanalimaKoliko je ovo siromasna lista ja nemam reci.