- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 737
- Поени од реакции
- 453
Ajde batko so sreka neka potpise jotova vekeПрегледај го приврзокот 191936 Прегледај го приврзокот 191936
Juli 2017 na intervju vo sk .
Poteklo preku cico i potvrda od strumica
Ajde batko so sreka neka potpise jotova vekeПрегледај го приврзокот 191936 Прегледај го приврзокот 191936
Juli 2017 na intervju vo sk .
Poteklo preku cico i potvrda od strumica
so kakvi dekument imashe povorzano. i ot koja godina si direkno ti potpisa ili beshe na proverka ot vispresidentaPrijateli, ubav den denes potpisano drzavjanstvoto. Avgust intervju Bitola, potpis cekav od pocetok na fevruari, denes promena vo potpis. Poteklo dvajcata roditeli so bg drzavjanstvo. Sega kazuvajte za ponatamu, vo Sofija treba da go zemam ama dajte informacii kade i sto ponatamu. Inaku roditelite se vodat na adresa vo Blagoevgrad, dali ke moze i jas da se pisam tamu. Site da si docekade potpisuvanje na ukaz sto pobrzo.
Neznam dali ke se smene vo proverka od vice prezidento ili potpisuvanje na ukazAjde batko so sreka neka potpise jotova veke
Intervju 2016, kopii od bugarskite licni karti i pasosi na roditelite, ne bev na proverkaso kakvi dekument imashe povorzano. i ot koja godina si direkno ti potpisa ili beshe na proverka ot vispresidenta
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Bravo so sreka[/QUOTE
Fala ama kamk sreka da bese mojot broj, nekoj nepoznat e sreknikot. Ajde na nasa glava asap
direkt izdaden ukaz??? daj bozeПолека друже. Пред некој месец ти се сменило. Ке се смени за месец-два најкасно во издаден указ.
да ги прашаш таму тие не мене зашто знам дека пак нема да ми веруваш,а за мене нешто менува а за тебе незнам што би сменило!Тoa е зa Гермaнијa,не зa целaтa ЕУ.А и штo менувa тoa?
1.Образувана преписка бр. ХХ/20ХХ,преписката се намира в процедура по задолжително согласуване.Здраво, дали може да ги напише некој чекорите како се менува статусот по ред?
Благодарам!
Druze i jas sum na isto derze site ni se smeat me prasuvaat sto bidnalo so pass cetri godini i eden mesec od itervijoto i oste na dopolnitelna.Na moja vnuka duri sega i se smeni statusot ceka potpis , od 2013 so tatko i dedo, baba bugari , znaci celi 5 god. cekase ....i se odmili cekajki ama vazno pocnale da cepkaat po nesto kolku za informacija vi pisuvam, inace preku ambasada Sk.
Abe drugar se e buckurus samo debeli zivci , ke morame da cekame vo ista sostojba skoro sum i jas pozdrav nemam zboroviDruze i jas sum na isto derze site ni se smeat me prasuvaat sto bidnalo so pass cetri godini i eden mesec od itervijoto i oste na dopolnitelna.