Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

M

Martin1312

Гостин
Многу јутуб гледате вие децата и верувате во све, не сфаќате дека стварите се наместени за некои како вас да паднат на тоа:icon_lol:
Има наместени, тоа се со gold diggers. Има возрасни луѓе кои го прават ова и учат илјадници луѓе како би станале подобри со девојки и луѓето воопшто .
Тоа прават дечки, се пуштаат на екстра згодни девојки и ги фаќаат. И нормално ќе биде подобар од тие како тебе што фрлаат пијачки на девојчиња и очајно замараат на фб

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.287
Поени од реакции
43.055
Има наместени, тоа се со gold diggers. Има возрасни луѓе кои го прават ова и учат илјадници луѓе како би станале подобри со девојки и луѓето воопшто .
Тоа прават дечки, се пуштаат на екстра згодни девојки и ги фаќаат. И нормално ќе биде подобар од тие како тебе што фрлаат пијачки на девојчиња и очајно замараат на фб
Да, им фрлам пијаче, и велам еве едно пијаче за едно убаво момиче, успева многу поубаво од тоа твоето.

M

Martin1312

Гостин
Можеби темава ви личи на зезанција ама мислам дека ова е баш проблем на фб генерцијата кои уста незнаат да отворат не дека и мене не ми се случило да ме одијат или најјакото фијаско беше коа таа сама си даде на значење брзав ко луд за автобус телефонот празен и викам на таа девојче колку е саатот ? Незнам заминав немаше ни 20 чекори и ми навикна колку е часот си помислав зар мислеше дека и се пуштам ?!
Брат јас гледам некои работи и сваќам сега дека можам секоја девојка да ја фатам само треба малце напорна работа. Прв пат пробај да се пуштиш тешко е. А на децава лесно е ќе видат и двајцата имаат лајкови и после ќе искочат ќе им биде досадно.
Имам во мое опкружување луѓе кои не се социјално комуникативни, депресивни. Едниот не се грижи хигиенски дека знае нема за кој да се среди, другиот е малце психички болен и така.
Имам другари кој бркаат вака девојки
Другар ми пред 3 години кога имаше 15 години стоеше во гтц и се пуштапе рандом на девојчиња, и сега прави така[DOUBLEPOST=1528319106][/DOUBLEPOST]
Да, им фрлам пијаче, и велам еве едно пијаче за едно убаво момиче, успева многу поубаво од тоа твоето.
Другаров не им фрла пијаче, не ги ни части. Им кажува дека му се свиѓаат ама само за ебење може да се гледаат и типот има 120 лг[DOUBLEPOST=1528319251][/DOUBLEPOST]
Многу пари се тоа за кафе. :coffee:
Има едноставни идеи, ги шеташ негде ова она, а ако не си комуникативен односно досаден тогаш ќе ги частиш ручеци и ќе завршиш како другар дека не си сфатен. Или ако си во врска тогаш не можеш да искачаш со друтво ни со други девојки.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Леле детево не се зафркава, почнувам да се плашам. :cautious:
Be afraid. Be very afraid. :D

Машкиве изненадуваат со комлицираноста, али што да прават, мораат и они некако да се тркаат со девојките во тој дел. Мене ова не ме чуди, мислам дека повеќето што мислат во животот на женски само и како да се секснат побрзо се вакви случаеви.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Кој ја воспитува бе денешнава млада популација? @MAJA 345 Мене детево искрено не ме изненади со комплицираност .. туку на каков прост начин ги има разбрано меѓучовечкиве односи. И колку нерамномерно, ниско мислење има за спротивниот пол по кој што трча и тука бара мислење помош и тн.
Жално.. ама би се развеселила ако некоја попаметна го штипне таму за “машкоста“ па да почне да размислува како да ги заобиколува, а не да се пушта по трговски и семафори. :smirce:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.287
Поени од реакции
43.055
Be afraid. Be very afraid. :D

Машкиве изненадуваат со комлицираноста, али што да прават, мораат и они некако да се тркаат со девојките во тој дел. Мене ова не ме чуди, мислам дека повеќето што мислат во животот на женски само и како да се секснат побрзо се вакви случаеви.
Па на што да мислат?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Кој ја воспитува бе денешнава млада популација? @MAJA 345 Мене детево искрено не ме изненади со комплицираност .. туку на каков прост начин ги има разбрано меѓучовечкиве односи. И колку нерамномерно, ниско мислење има за спротивниот пол по кој што трча и тука бара мислење помош и тн.
Жално.. ама би се развеселила ако некоја попаметна го штипне таму за “машкоста“ па да почне да размислува како да ги заобиколува, а не да се пушта по трговски и семафори. :smirce:
Негова цел е да си става рецки на каиш. Тука немаме почит, односи и многу размислување. За жал/среќа, не сите се родени за тоа, па си смислуваат техники, теории, цела наука ќе излезе од едно обично пуштање. Ете другар му бил прав Казанова, јас не знам зашто од него не си бара совети. :D
И да не правиме разлики меѓу полови, штом има дечки на кои им успева ова, девојките исто многу не се замараат со размислување што и како, ист кош се.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Ne gi slusaj, "ebaj - begaj" taman si ja sfatil rabotata :icon_mrgr:

M

Martin1312

Гостин
Негова цел е да си става рецки на каиш. Тука немаме почит, односи и многу размислување. За жал/среќа, не сите се родени за тоа, па си смислуваат техники, теории, цела наука ќе излезе од едно обично пуштање. Ете другар му бил прав Казанова, јас не знам зашто од него не си бара совети. :D
И да не правиме разлики меѓу полови, штом има дечки на кои им успева ова, девојките исто многу не се замараат со размислување што и како, ист кош се.
Незнам што е тоа лошо ако си го организирам животот и поставам приоритети на креирање "Подобар Јас" и нормално ќе фаќам девојки и ќе ги ебам само дека ќе бидам алфа.
Не ми треба романтика дека погрешно сте ја сфатиле љубовта.
Сега ќе правам се за некоја девојка и после ќе ме остави, а на сметка на тоа да го запоставам своето тело, ум и др. работи.

K

kicodarker

Гостин
А кога ќе и пријдеш на девојче нормално и ќе и дадеш некој комплимент, ќе си имате муабет и може да се видите друг пат.
Можеш секоја недела најмалце 2 нови да ги носиш на кафе, а ако се потрудиш можеш и секој ден по една или две
Значи само толку и даваш комплимент ја прашуваш како се подома и толку? Рибата е твоја. Девојката е сардисана. Следната недела со цел аскер и одиш на каве.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Незнам што е тоа лошо ако си го организирам животот и поставам приоритети на креирање "Подобар Јас" и нормално ќе фаќам девојки и ќе ги ебам само дека ќе бидам алфа.
Не ми треба романтика дека погрешно сте ја сфатиле љубовта.
Сега ќе правам се за некоја девојка и после ќе ме остави, а на сметка на тоа да го запоставам своето тело, ум и др. работи.
Па ок, ти сепак отвори тема во врска за девојки, не за здравје, квантна физика и слично, али нека ти биде. :D
Остај ти ние како сме си сфатиле, ти како си сфатил, така терај си. Алфа, бета и омега. :D

M

Martin1312

Гостин
Значи само толку и даваш комплимент ја прашуваш како се подома и толку? Рибата е твоја. Девојката е сардисана. Следната недела со цел аскер и одиш на каве.
Друже ако не си сега како овој од сликата, ќе бидеш за некое време.
Греота неженет и невин да останеш а имаш можност да искочиш негде на журка, во некој трговски или во центар да се пуштиш на девојче а ти
Очајно пишуваш на девојчиња ма фб ги прашуваш како си? Шп? Што има ново?
И го дркаш 3 пати на ден

Kajgana Shop

На врв Bottom