Samo edno pojasnuvanje. Dali broevite koi gi pisuvate se brojot na molbata (borojot so koj proveruvas na web stranata zaedno so pinot), ili brojot na prepiskata? Na primer 41**/2014 koj sto go naveduvasПосле 3год непроменет статус дополнителна еве промени на финална од вчера па и редно беше да се опраи работава 41**/2014 документи од прв братучед па после за секој случај дадов и умреница од прадедо роден под 1920та и потврда од Струмица. Со среќа на сите што побрзо да си земите!
So srekaПосле 3год непроменет статус дополнителна еве промени на финална од вчера па и редно беше да се опраи работава 41**/2014 документи од прв братучед па после за секој случај дадов и умреница од прадедо роден под 1920та и потврда од Струмица. Со среќа на сите што побрзо да си земите!
Da vo pravo si,, gi proveriv site broevi megju 60/4159 i 31/4109 site broevi okolu 20 sto bea na dopolnitelna se vo finalna. Ke sledat uste dva statusa, predstoi ukaz i izdavanje ukaz. Sledni broevi koja se uste na dopolnitelna a jas gi sledam se od 120/4208 do 173/4191[DOUBLEPOST=1528226448][/DOUBLEPOST]Da siguren sum, promenite pocnuvaat od 4104/2014, 4107/2014, 4108/2014 itn. Tie se sega na finalna.
Prviot sleden koj seuste e na dopolnitelna e 4177/2014. Znaci do tuka e presekot.
Dva tri meseci[DOUBLEPOST=1528226712][/DOUBLEPOST]Ako ima +so crno penkalo znaci bila na dopolnitel a pred 7 meseci i uste e, ako ima - znaci e odbiena, ako ima ok veke e izdaden pasos, ako ima od edna strana i +- znaci deka bila na dopolnitelna i sega e promeneto. Rozovite broevibile vo protokol za koj se barale dopolnitelni dokumenti.Kolku e periodot na promena od finalna do molbata e uvazena znae nekoj?
Masala za evidencijava. Jas vodam elektronska evidencija vo Notepad, polesno ti e takaDa vo pravo si,, gi proveriv site broevi megju 60/4159 i 31/4109 site broevi okolu 20 sto bea na dopolnitelna se vo finalna. Ke sledat uste dva statusa, predstoi ukaz i izdavanje ukaz. Sledni broevi koja se uste na dopolnitelna a jas gi sledam se od 120/4208 do 173/4191[DOUBLEPOST=1528226448][/DOUBLEPOST]
Dva tri meseci[DOUBLEPOST=1528226712][/DOUBLEPOST]Ako ima +so crno penkalo znaci bila na dopolnitel a pred 7 meseci i uste e, ako ima - znaci e odbiena, ako ima ok veke e izdaden pasos, ako ima od edna strana i +- znaci deka bila na dopolnitelna i sega e promeneto. Rozovite broevibile vo protokol za koj se barale dopolnitelni dokumenti.
Polesno mi e vaka, ama se izmaciv lani dodeka gi najdov koj broj odgovara na koj, ima pravilo no kako i cel balkan i bugarija i mkd ima i ostapki pa se zaglavuva. Kako i da e vakvi promeni na tolku mnogu broja vo eden den e za pofalba i nemalo do sega, se nadevam ke odat pobrzo za ostanatite ponatamu. Do kaj mene ima okolu1100 prepiski od koj 60% se reseni a 40%se na dopolnitelna, spored moja procenka, e sega kolku se na mkd neznam.Masala za evidencijava. Jas vodam elektronska evidencija vo Notepad, polesno ti e taka
Jas sum 59../2014 doplnitelna Se Nadevam za brzo ce ima promenaDa siguren sum, promenite pocnuvaat od 4104/2014, 4107/2014, 4108/2014 itn. Tie se sega na finalna.
Prviot sleden koj seuste e na dopolnitelna e 4177/2014. Znaci do tuka e presekot.
немие јасно зошто му се правдате на ТАКВИТЕ КО НИВ,има со само потврди кој се одбиени или добиени и тие што се одбиени нормално нема да ви кажат зошто се одбиени(има причина) продолжете да живеете со тој сон дека не давале заради договорот или зајко со борисов во кафеана се договориле да не даваат,терајте со глата во зид и мој совет вие кој мислите дека не давале ОТКАЖЕТЕСЕ оставете простор за другите.....Добро не ми е јасно како може некои исти луѓе толку негативно да пишуваат цело време дека не давале Бугарски пасоши со потврда. Еве јас сум само со потврда и моментално сум на положително чекам потпис на указ. Пред мене 3 месеци поднесоа еден другар и една другарка исто само со потврда. Цела процедура они беа пред мене 3 месеци. Еве минатиот месец го потпишаа указот на другарката. Сакам да кажам сите што чекаат пасош и процедурата им оди во добар правец да не слушаат искомплексираниве што немаат што да прават и само пишуваат глупости.[DOUBLEPOST=1528195435][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 191769
22 crni ludi mesecaaaaaaaa i sega na dopolnitelnaaaaaaa??????Pa ako so star dokument cekas 22 meseca od intervju do dopolnitelna i sega uste neznam kolku do proverka od viceprezident pa do ukaz....OVA ZNACI DEKA POVECE NE DAVAAT NA NIKOJ.TOLKU BESE IZGLEDA KOJ DOBI DOBI ZA OSTANATITE TOLKU TOCKA.22 meseci od intervjuto vo Sofja i na dopolnitelna od Oktomvri so krstenica vencanica i uverenie
zdravo....izvini da prasam,jas sum od 2014 posto vikate deka vi e specijalnost.Pominat intervju u dekemvri 2014.A mi stoji da dokazam vzhodjas blgarin na dopolnitelna proverka do 19.09.2016...mozes nesto podetalno da mi kazes...[DOUBLEPOST=1528284564][/DOUBLEPOST]Neznam, moja specijalnost e 2014. Bidejki skoro 5 godini cekam. Verojatno nema novost ako nikoj ne prijavuva.
vo april 2017 preku posrednici od sofija odnesov dokument preku mkd-bg udruzenje od strumica,a vo noemvri 2017 dostaviv dokument originalen na bug jazik deka pradedomi e bugarin ima pecat na carska bugarija na tri stranici...zdravo....izvini da prasam,jas sum od 2014 posto vikate deka vi e specijalnost.Pominat intervju u dekemvri 2014.A mi stoji da dokazam vzhodjas blgarin na dopolnitelna proverka do 19.09.2016...mozes nesto podetalno da mi kazes...
A prijatele, moze li da ja spodelis tvojata notepad evidencija? ti blagodaram.Masala za evidencijava. Jas vodam elektronska evidencija vo Notepad, polesno ti e taka
Dali broevite na ovaa evidencija shto ja vodite se od prepiskite shto gi proveruvame online na stranata ili se od molbata shto ja dobivme kako hartien dokumentDa vo pravo si,, gi proveriv site broevi megju 60/4159 i 31/4109 site broevi okolu 20 sto bea na dopolnitelna se vo finalna. Ke sledat uste dva statusa, predstoi ukaz i izdavanje ukaz. Sledni broevi koja se uste na dopolnitelna a jas gi sledam se od 120/4208 do 173/4191[DOUBLEPOST=1528226448][/DOUBLEPOST]
Dva tri meseci[DOUBLEPOST=1528226712][/DOUBLEPOST]Ako ima +so crno penkalo znaci bila na dopolnitel a pred 7 meseci i uste e, ako ima - znaci e odbiena, ako ima ok veke e izdaden pasos, ako ima od edna strana i +- znaci deka bila na dopolnitelna i sega e promeneto. Rozovite broevibile vo protokol za koj se barale dopolnitelni dokumenti.