LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
i da vi se pofalam jas so mojot nov tv od setek so realna cena od 91000 ama nesto kes nesto preku kreditna karticka,pa na popust e 69999 za mene 68999 zasto nemase drug pa stoel na izlog nekoj mesec,a sea gledam ima u drugi dukani kaj niv:))i go provozav u gtc hoverboardot,a se kaciv so edna noga pa trgna sam hah,mu vikam na prodavacot drz me da ne udram nekoj Oled tv od 300 000 ki,a uste toa ni fale haha.samo so toa satelitskiot resiver nekako se macam so satelitskite kanali ako znae nekoj?.TV-01.jpg tv-02.jpg tv-03.jpg

леле колку е голем

*инспиративен пост за досетки

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Здраво, ми треба помош!!! Се спремам за светсково . Од телевизори не се разбирам ич. Барам мислење за смарт телевизор околу 50тина инчи. Би го користел за гледање спорт и филмови и би дал до 30.000. Дали имате некој предлог за ок телевизор??? Фала однапред

i da vi se pofalam jas so mojot nov tv od setek so realna cena od 91000 ama nesto kes nesto preku kreditna karticka,pa na popust e 69999 za mene 68999 zasto nemase drug pa stoel na izlog nekoj mesec,a sea gledam ima u drugi dukani kaj niv:))i go provozav u gtc hoverboardot,a se kaciv so edna noga pa trgna sam hah,mu vikam na prodavacot drz me da ne udram nekoj Oled tv od 300 000 ki,a uste toa ni fale haha.samo so toa satelitskiot resiver nekako se macam so satelitskite kanali ako znae nekoj?.Прегледај го приврзокот 191502 Прегледај го приврзокот 191503 Прегледај го приврзокот 191504

Со здравје да го користиш иначе кое е марка и колку инч? А поврзување сателит позади ТВ има приклучок за (антена-кабелска класичните) и другиот приклучок за сателит и пробај овие двете да приклучиш едното и после другото пошо каналите МПЕГ4 компресија фалаат и ќе мораш со рачно пребарување

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Здраво, ми треба помош!!! Се спремам за светсково . Од телевизори не се разбирам ич. Барам мислење за смарт телевизор околу 50тина инчи. Би го користел за гледање спорт и филмови и би дал до 30.000. Дали имате некој предлог за ок телевизор??? Фала однапред
https://www.neptun.mk/categories/televizori/SAMSUNG-UE-50-MU-6172-UXXH

Со здравје да го користиш иначе кое е марка и колку инч? А поврзување сателит позади ТВ има приклучок за (антена-кабелска класичните) и другиот приклучок за сателит и пробај овие двете да приклучиш едното и после другото пошо каналите МПЕГ4 компресија фалаат и ќе мораш со рачно пребарување

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Tv e 55 inca samsung.so tv ode poseben resiver.na nego ima nekolku usb i hdmi portovi.ja nesto najdov na turk sat ama sea veke nisto skoro ha.ha.mozr pa nesto da sum ja izmestil antenata toa transponderi.neznam nekoj so znae satelitkski da probam da ja uprae.nekna bas eden kanal na turk sat izvadi i 4 k.inace pise tv deka e 7 ma serija samsung ultra hd i blutot zvucnik mozes da vrzis na nego tera.a ima i tv dobar zvuk.2 pati po 20 w.i sub fufer neznam dali ima.se oseka bas.aren li e?hehe

Tv e 55 inca samsung.so tv ode poseben resiver.na nego ima nekolku usb i hdmi portovi.ja nesto najdov na turk sat ama sea veke nisto skoro ha.ha.mozr pa nesto da sum ja izmestil antenata toa transponderi.neznam nekoj so znae satelitkski da probam da ja uprae.nekna bas eden kanal na turk sat izvadi i 4 k.inace pise tv deka e 7 ma serija samsung ultra hd i blutot zvucnik mozes da vrzis na nego tera.a ima i tv dobar zvuk.2 pati po 20 w.i sub fufer neznam dali ima.se oseka bas.aren li e?hehe
Не знам како си успеал да се регистрираш на форумов.
Не знам.

за некоја година и нема ни да ти треба тв. диреткно во глава ќе вградуваат тв приемник

Nikoj nema predlog za mene sto pisav a?:vozbud:
Ако имаш пари Сони. Сеуште се достапни некаде 2017 моделите и кои имаат одлична цена, па сега да се земе сони е страшно добра зделка.
8096 е екстра модел за 53000 денари колку што се продава сега

П.с видов дека си земал потоа.
Незнам само како не ви е шубе да зимате телевизор од 70000 денари кој стоел на излог. И тоа уште во сетек.
Како и да е . Со здравје нека се користи и со лесно нека е.

Последно уредено:
Ако имаш пари Сони. Сеуште се достапни некаде 2017 моделите и кои имаат одлична цена, па сега да се земе сони е страшно добра зделка.
8096 е екстра модел за 53000 денари колку што се продава сега

П.с видов дека си земал потоа.
Незнам само како не ви е шубе да зимате телевизор од 70000 денари кој стоел на излог. И тоа уште во сетек.
Како и да е . Со здравје нека се користи и со лесно нека е.
Fala da ti se vrati ako sakas hah.a so tolku protiv setek?pred pola godins zemav gejmerski lap top,fala Bogu dobar si e.neli site protiv imavme amc

Fala da ti se vrati ako sakas hah.a so tolku protiv setek?pred pola godins zemav gejmerski lap top,fala Bogu dobar si e.neli site protiv imavme amc
Prijatele od izlog si go zemal toa e losoto bogznae sto e praveno so nego a najloso e ako edna slika e ukluceno celo vreme da stoi.so zdravje da si se sluzis od kaj i da si go zemal inace.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom