Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Не дека треба да ти полагам рачун, ама јас кога “јадев трици“ за вмро, тебе уште Забрчанец и Васиљ ти немаа дадено ни тастатура ни куртон а ни дневница.
Хајлајт ми е Васиљ кој кога се објави предлогот за Илинденска Македонија, пишуваше статуси за Илинден и револуционери и глупости, човекот којзнае и осмо одделение дали има ама ајде битно си повтори со себап историја, помина тоа, сега ќе треба да се правда нешто како Северна Македонија и географија ќе му дојде за учење, шо е многу многу е да имаме разбирање. :icon_lol:

Хајлајт ми е Васиљ кој кога се објави предлогот за Илинденска Македонија, пишуваше статуси за Илинден и револуционери и глупости, човекот којзнае и осмо одделение дали има ама ајде битно си повтори со себап историја, помина тоа, сега ќе треба да се правда нешто како Северна Македонија и географија ќе му дојде за учење, шо е многу многу е да имаме разбирање. :icon_lol:
Васиљ ти е посебна приказна, нереализиран лик кој само преку пушење дубоко грло може да дојде до израз на сцената.
Хинт-кога ќе им фати урда идат кај Васиљ на чистење !!! Тарифа 50-фче

Васиљ ти е посебна приказна, нереализиран лик кој само преку пушење дубоко грло може да дојде до израз на сцената.
Хинт-кога ќе им фати урда идат кај Васиљ на чистење !!! Тарифа 50-фче

Посебна приказна ми е тоа што има 30 илјади следачи на твитер, бастионот на (северно)македонската интелигенција која смени режим со пенкало.

Посебна приказна ми е тоа што има 30 илјади следачи на твитер, бастионот на (северно)македонската интелигенција која смени режим со пенкало.
дур не се смени власта после се враќа назад од кај што дошол, од пред мтв.

Телма е новата Сител... :toe:

Сител е новиот Сител ;)

Уште Латас фали да се врати и да му прави интервју на г-дин Црпе "по повод забрзаните чекори што ги правиме во евро-интеграциите" :pos:

И во Германија дига просек менаџер на некој фонд со милион евра плата, секаде ти е исто, богатите јадат месо, сиромаштијата зелка, во просек сите јадат сарма :LOL:

Точно дека Романија и Бугарија не се никаков репер, но од такви 8 земји кои не се репер Турција има подобар ете нека биде просечен стандард.
И има младо население кое ќе живее, работи, троши и креира нов економски раст а не да се радуваат како Германија дека пораснале не знам за колку проценти економијата бидејќи имале прилив од 1 милион избеглици :facepalm:
Тоа економски.
А воено и политички да не збориме.

Па не е баш така али има поента да реплицирам?

Нaјгoлемa штетa нaпрaвијa тие штo му дaдoa и сеуште му дaвaaт блaнкo пoдршкa нa Зaев,без дa мислaт зa пoследиците.Ке се дooпљaчкa и дoрaстури држaвaтa и пoсле ке се рaдувaaт Зaев кoгa ке дoјде ред зaтвoр дa oди истo кaкo Грујo.И дo кoгa тaкa?Требaше дa пaдне Грујo aмa не тoлку силa нa Зaјкo дa му се дaде зa сегa тaшaк дa си прaви.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom