Decko cekaj malce edno 12/ 17 meseca posle interviju sega si pocnal sakas ukaz ke cekas malcePozz decki edno prasanje na intervju sum bil 11.2017 god dali ima nekoj so e vo blizina kako moevo intervju i dali ima nekoi izmeni poso moevo sedi vo mesto pozz
Ti si zede ukaz pa sea tropaj zeleni aj te molam ti umirase duri ne ti izleze zatoa izlezi od grupava vise ne si potreben pozzDecko cekaj malce edno 12/ 17 meseca posle interviju sega si pocnal sakas ukaz ke cekas malce
Kaj se pasoshite ?NAJ NAJ NOVO , UTRE SITE IMAME BG PASOSI... SREKJNOOO
Pa take e ako ti e jotova tetka ke ti bide za eden mesecTi si zede ukaz pa sea tropaj zeleni aj te molam ti umirase duri ne ti izleze zatoa izlezi od grupava vise ne si potreben pozz
Pa take e ako ti e jotova tetka ke ti bide
Da
A ti decko.kolku beshe na proverka od viceto ?
И јас сум исти случај(интервју април 2016) на дополнителна со запирка од јуни 2017...(документи од сестра)intervju 2016 april dokumenti preku brat staven sum na dopolnitelna proverka od noevri 2017 znae li nekoj nesto da mi kaze ke se ceka li uste mnogu blagodaram ako nekoj nesto mi odgovori
intervju 2016 april dokumenti preku brat staven sum na dopolnitelna proverka od noevri 2017 znae li nekoj nesto da mi kaze ke se ceka li uste mnogu blagodaram ako nekoj nesto mi odgovori
I jas sum ist slucaj od april intervju i sum na protokolot od02.10.2017.И јас сум исти случај(интервју април 2016) на дополнителна со запирка од јуни 2017...(документи од сестра)
Ако има некој ,некое инфо,нека сподели,
ne go dobi ????[DOUBLEPOST=1527624723][/DOUBLEPOST]denes imam informacija deka se potpisani 10 000 ukaza slednite se naredna nedela ..Kaj se pasoshite ?
Haha
[DOUBLEPOST=1527625871][/DOUBLEPOST]Ama izgleda i tvojot ne e dojdenne go dobi ????[DOUBLEPOST=1527624723][/DOUBLEPOST]denes imam informacija deka se potpisani 10 000 ukaza slednite se naredna nedela.
Ne.mi dojdee
Mn si siguren nekako ?
Kako potpisani 10 000 ukazi??ne go dobi ????[DOUBLEPOST=1527624723][/DOUBLEPOST]denes imam informacija deka se potpisani 10 000 ukaza slednite se naredna nedela ..
Rano ti e za bilo stoPozz decki edno prasanje na intervju sum bil 11.2017 god dali ima nekoj so e vo blizina kako moevo intervju i dali ima nekoi izmeni poso moevo sedi vo mesto pozz