Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.494
- Поени од реакции
- 26.563
Ама само за Беневенто и Кротоне дознава прв и пишува точни информации

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама само за Беневенто и Кротоне дознава прв и пишува точни информации![]()
Не бе само во италија знае трансфери за друго место не знае. Еве ништо спектакуларно игорче и пред него знаеше дека Сократис ќе си оди и тоа во Англија.
Ама само за Беневенто и Кротоне дознава прв и пишува точни информации![]()
Odamna bese poznato deka verovatno Sokratis ke si odi i toa vo Anglija pa i tuka za Arsenal. Nisto spektakularno sto objavile demek prvi![]()
Muabetot mi bese deka e malku glupo da se falis deka prv si pisal deka Sokratis od Dortmund odi vo Arsenal (a ne si bil prv). Wow.Пред месец време се дозна дека нема да продолжи договор откако Вацке го изјави тоа дека нема никаков позитивен сигнал од играчот. А овие се први што пишале дека е блиску потпис со Арсенал. Не правам муабет за интерес или општо во која лига би се преселил. Точно типот пишал и со кој клуб и дека е блиску потпис.
Вие инаку како? Волф, Диало, Хатебер. Одлични имиња се вртат.![]()
Muabetot mi bese deka e malku glupo da se falis deka prv si pisal deka Sokratis od Dortmund odi vo Arsenal (a ne si bil prv). Wow.
Inace za moznostite na Dortmund i celite iminjata se ok. Takviite igraci go krenaa Dortmund a ne skapo plateni igraci kako Immobile, Schürrle ili Götze. Najvaznata pozicija dobro se resi so Favre, taka da ne se dumam mnogu za drugoto. Vie kako so Riberi i Robben? Ke odite pak za finale LS?
Геце го крена Дортмунд, не е фер да го ставаш у оние шо имаа неуспешен камбек кога целиот клуб ви беше во хаос.
п.с Шо ќе праите со Баасфјлксдјхгфиикрелхуани?
Ко шо знам Геце досеа не моеше да игра ради таа болест шо нели испадна дека ја има и му влијае на кариерата, не сум сретнал инфо дали е комплетно во ред сега за тренинг и утакмици, ако е се во ред се надевам ќе има добар камбек, доста талентиран играч беше.Götze ima uste dolg pat pred nego ama vgodina mora da se pokaze. Da, situacijata vo klubot i haosot ne bese dobra za nego ama vgodina nema izgovori ako saka da ja spasi karierata, ete izvisi od reprezentacijata.
A sto da pravime so kogo?
По статијана од погоре (авторот е близок до клубот), ми делува дека ќе го дадат само ако стигне некоја ненормална понуда за него и тоа само на клуб надвор од лигата.Muabetot mi bese deka e malku glupo da se falis deka prv si pisal deka Sokratis od Dortmund odi vo Arsenal (a ne si bil prv). Wow.
Inace za moznostite na Dortmund i celite iminjata se ok. Takviite igraci go krenaa Dortmund a ne skapo plateni igraci kako Immobile, Schürrle ili Götze. Najvaznata pozicija dobro se resi so Favre, taka da ne se dumam mnogu za drugoto. Vie kako so Riberi i Robben? Ke odite pak za finale LS?[DOUBLEPOST=1527519506][/DOUBLEPOST]
Se suskase deka Dortmund imal nekoj interes za Martial. Interes mozebi imaat ama nema toa da go platat so treba. A Pulisic, ako voopsto e na prodazba, bi se dvizel vo trocifreni milioni.
Taa bolest lani ja lecese no godinava nema takvi problemi. Zatoa vikam vgodina mora da pokaze nesto ako saka i ponataka da igra i da opravda platata sto ja zema vo Dortmund.[DOUBLEPOST=1527520673][/DOUBLEPOST]Ко шо знам Геце досеа не моеше да игра ради таа болест шо нели испадна дека ја има и му влијае на кариерата, не сум сретнал инфо дали е комплетно во ред сега за тренинг и утакмици, ако е се во ред се надевам ќе има добар камбек, доста талентиран играч беше.
Бачуани де.
Klopp 2 godini unazad go bara. Neka frli nesto slicno kako za Dembele i ke bide negov.По статијана од погоре (авторот е близок до клубот), ми делува дека ќе го дадат само ако стигне некоја ненормална понуда за него и тоа само на клуб надвор од лигата.
За Марсијал пишав хаха ама уживај, се разбирамеTaa bolest lani ja lecese no godinava nema takvi problemi. Zatoa vikam vgodina mora da pokaze nesto ako saka i ponataka da igra i da opravda platata sto ja zema vo Dortmund.[DOUBLEPOST=1527520673][/DOUBLEPOST]
Klopp 2 godini unazad go bara. Neka frli nesto slicno kako za Dembele i ke bide negov.![]()