Nebiva nisto se otkazuvam povece 4 godini i eden mesec.od iterviju.izvinete sto su dosaden so moite brojki i probleme.pozz2014?
Не бе зошто да се откажуваш, документите ти стојат таму и никому ништо. Едноставно поретко проверувај си го бројчето, еднаш месечно или на два месеци. Што е тоа е. Јас еднаш неделно ќе го проверувам до август, после тоа еднаш месечно... и што има да се замарам ако не потпишат тоа е, животот си продолжуваNebiva nisto se otkazuvam povece 4 godini i eden mesec.od iterviju.izvinete sto su dosaden so moite brojki i probleme.pozz
И јас чекам 3 години од интервју можам да претпоставам како ти е, ментална тортура и неизвесност полека те јадат и мене ми е стигнато до степен да кренам раце али работата е да не мислиш на процедурата нон стоп, остави ја нека си тече а во меѓувреме гледај занимавај се со нешто друго или подготвувај план Б да имаш резерваNebiva nisto se otkazuvam povece 4 godini i eden mesec.od iterviju.izvinete sto su dosaden so moite brojki i probleme.pozz
Brat da imavme plan b dobro ke beseИ јас чекам 3 години од интервју можам да претпоставам како ти е, ментална тортура и неизвесност полека те јадат и мене ми е стигнато до степен да кренам раце али работата е да не мислиш на процедурата нон стоп, остави ја нека си тече а во меѓувреме гледај занимавај се со нешто друго или подготвувај план Б да имаш резерва
Мојот план Б е личната карта за постојан престој или апкликација на виза на било каде ако не успее државјанството.Brat da imavme plan b dobro ke bese
Ne[DOUBLEPOST=1526773001][/DOUBLEPOST]Dali cekase proverka od vice?
Ne[DOUBLEPOST=1526773404][/DOUBLEPOST]A na dopolnitelna bese Li. ?
Ne ja pamtam datata, ama bese prva polovina od septemvri. Za ukaz cekav 3 meseci otprilikaKOJA DATA SEPTEMVRI BESE I KOLKU VREME CEKASE ZA POTPIS ILI UKAZ OD VICEPREZIDENTA SO SREKJA IZGLEDA I JAS KE SE NACEKAM.KAKO NEKOI OVDE A SUM.OD TATKO.I.MAJKA SO BUGARSKI PASOSI POZ
HAHAHA, ke pocekas nekolku godini dodeka se smeni vo nesto, cela 2017 redea so toj status, iljadnici prepiski, tesko nas, pravo da si kazam pocnav da gubam vera deka ke dobijam drzavjanstvo, Bugarija od edna strana sme bile braka a vo praksa kako da I'm sme dusmani,problemot e kaj niv, treba da odlucat dali ne smetaat za Bugari ili ne, nemozi od edna strana ova bile Bugarski teritorii a od druga strana narodov da ne e Bugarski, kako sto imame nie predavnici prodadeni za pari na vlast taka I tie imaat luge koi odat protiv interesite na Bugarijadali se ima na nekoj smeneto ovaj status ???? Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство. , в срок до 09.04.2018