Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sarkazam nije bio upućen na tvoj račun - jedino ako si i ti platio.
Nemam nameru da se sa tobom raspravljam i ne bih ti pozeleo da si na mom mestu kad je posao i novac u pitanju,jer da jesi ne bi ti uopste palo napamet da pricas o nekakvom placanju.Oni koji imaju mogu i da plate ako hoce,meni je previse i ovaj BOX MTSa koji placam jer sam vezan ugovorom koji moram da ispostujem do kraja.

Nemam nameru da se sa tobom raspravljam i ne bih ti pozeleo da si na mom mestu kad je posao i novac u pitanju,jer da jesi ne bi ti uopste palo napamet da pricas o nekakvom placanju.Oni koji imaju mogu i da plate ako hoce,meni je previse i ovaj BOX MTSa koji placam jer sam vezan ugovorom koji moram da ispostujem do kraja.
Ja u klin ti u ploču :confused:
Ti si mene citirao. Ako arenu koju si postavio nisi platio kod onih majstora što naplaćuju druženje 15 evra onda je nesporazum.
Kad kažem da sam u dobrom društvu to znači da od tih ljudi mogu dobiti šta poželim a da ne plaćam to druženje.

Ti si mene citirao. Ako arenu koju si postavio nisi platio kod onih majstora što naplaćuju druženje 15 evra onda je nesporazum.
Kad kažem da sam u dobrom društvu to znači da od tih ljudi mogu dobiti šta poželim a da ne plaćam to druženje.
Jako sam te dobro razumeo i zato sam te citirao jer sam i ja kao i ti dobio od drugara sve sto mi je trebalo od listi a i CS,a nikad mi niko nije trazio da platim.A inace ova Arena je iz EXE NETa,nisam postavio onu iz media-future.eu

Ne mora to uvek i samo u novcu da bude,nista nije dzabe.Tako da cisto sumnjam......;););););)

E593C7F1-24C5-4992-A9AC-8331E4C57BDD.jpeg
Moze i ovako , slikica !

Последно уредено од модератор:
Pa kada ti je sve super tamo sta trazis ovde.svaki dan nekog podjebavas i proviciras.leci tamo komplekse retardu jedan i jos nesto nabijem te na...poruka i adminu mozes me banovati ima pastebin za mene kada dozvoljava da mu omalazava forum i dobre ljude(koji postuju druge clanove i ne reklamiraju i ne omalazavaju forum)

nazalost ima ljudi vole da se prave pametni i nadabudni a ima ljudi koji su pametni i zele pomoci,ja da imam para na bacanje ne bi bio ovdje nego bi fino kupio sta mi treba al nazalost treba i djecu prehraniti.Neki dan pisem za jedan kanal ako ko ima poslo preko 20 poruka nece ni da odgovore na poruku,bar napiši drug nemam ja to nista te ne kosta a onda odma poslje toga razna slikanja listi ja imam ovo ono jos komentari da ne pricam od podbadanja pa na dalje stvarno ne znam kakvi smo to ljudi postali.Cast izuzetcima.Pozdrav za sve ljude ove pametne i ne napuhane zelim vam sve najbolje a i svima ostalim.

meni je previse i ovaj BOX MTSa koji placam jer sam vezan ugovorom koji moram da ispostujem do kraja.
Tomo i ja sam na mts box,i to slabo gledam,ali eto volimo nekad kao da vidimo šta ima više od onog u mts ili onog što imamo To je ljudska radoznalost:).
Vidimo pa posle nekad i ne gledamo,ili kako ko stigne...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom