H
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znas,nema potrebe za sarkazmom,jer ja sam od onih koji nemaju dubok dzep i jedan sam od mnogih u Srbiji koji su posle 35 godina rada ostali bez posla,tako da ti i nije bas neki komentar.
Nemam nameru da se sa tobom raspravljam i ne bih ti pozeleo da si na mom mestu kad je posao i novac u pitanju,jer da jesi ne bi ti uopste palo napamet da pricas o nekakvom placanju.Oni koji imaju mogu i da plate ako hoce,meni je previse i ovaj BOX MTSa koji placam jer sam vezan ugovorom koji moram da ispostujem do kraja.Sarkazam nije bio upućen na tvoj račun - jedino ako si i ti platio.
ma to se tamo na zezalici ljudi samo ZEZAJUTamo na iptv zezalici kazu da ako hoces da se registriras treba da uplatis 15 evra pa te primaju
Takodje generacijo i tebi veliki pozdrav!Veliki pozdrav mome prijatelju
Ja u klin ti u pločuNemam nameru da se sa tobom raspravljam i ne bih ti pozeleo da si na mom mestu kad je posao i novac u pitanju,jer da jesi ne bi ti uopste palo napamet da pricas o nekakvom placanju.Oni koji imaju mogu i da plate ako hoce,meni je previse i ovaj BOX MTSa koji placam jer sam vezan ugovorom koji moram da ispostujem do kraja.
Jako sam te dobro razumeo i zato sam te citirao jer sam i ja kao i ti dobio od drugara sve sto mi je trebalo od listi a i CS,a nikad mi niko nije trazio da platim.A inace ova Arena je iz EXE NETa,nisam postavio onu iz media-future.euJa u klin ti u ploču
Ti si mene citirao. Ako arenu koju si postavio nisi platio kod onih majstora što naplaćuju druženje 15 evra onda je nesporazum.
Kad kažem da sam u dobrom društvu to znači da od tih ljudi mogu dobiti šta poželim a da ne plaćam to druženje.
Ne mora to uvek i samo u novcu da bude,nista nije dzabe.Tako da cisto sumnjam......Ja u klin ti u ploču
Ti si mene citirao. Ako arenu koju si postavio nisi platio kod onih majstora što naplaćuju druženje 15 evra onda je nesporazum.
Kad kažem da sam u dobrom društvu to znači da od tih ljudi mogu dobiti šta poželim a da ne plaćam to druženje.
Koji si sad ti.Hehe ja naso na netu i radi savrseno i stvarno je besplatno !
A server stabilan ko na Mts-u![]()
Pozz.Forumas, ko i vecina ovdje !
Pa kada ti je sve super tamo sta trazis ovde.svaki dan nekog podjebavas i proviciras.leci tamo komplekse retardu jedan i jos nesto nabijem te na...poruka i adminu mozes me banovati ima pastebin za mene kada dozvoljava da mu omalazava forum i dobre ljude(koji postuju druge clanove i ne reklamiraju i ne omalazavaju forum)Ja u klin ti u ploču