Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
S

silmarillion

Гостин
пффф... за што понела оставка.
Кај нас Грујо и слични не ни ги гиба никој за ваква работа.
Абе види генерално Агрокор е појака пиздарија од СК2014 да речеме. Моментот е што не се најде некој Миленко или Латас да зборат како тоа се било штелувано. Дека со два канала се снимале разговорите и слично. Или во нивниот случај дека мејловите што ги објавиле се фејк праени у пеинт. Никој не искочи ради тоа што има критична маса што не трза на такви измишљотини. Да, политичарите и таму и тука и сегде се корумпирани. Али коректорот на власта е народот а не опозицијата. Да имаше оваа кравава поддршка од група дебили што ќе искочат и ќе кокодакаат СОРОС СОРОС БЕЈЛИ КАЛЕТО СОРОС СОРОС, кур што ќе дадеше оставка. Ќе си кажеше ко Горде што си кажала под брк - за пичката ќе ми се фатат кога имам ќосиња да ме бранат пошто сум им давала да пеглаат рекет и бело низ држаава без да им фали влакно. Абе седи остај, хрватите станаа народ бе, уште не ми се верува у војна беа пред 20 години со баретки со све.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Кај ги споредуваш Хрватите со нас, жити све. Од време на време пуштам Потера квизон на Хрт, види го знаењето на просечен хрват и све ти е јасно. Иако и таму се случија многу глупости. Си ги распродаваа вредните имоти по Јадран, хотели...многу народ испобега по Европа затоа што имаат и од претходно голема дијаспора. Кај нас, рачунај просек ти е џорџе, програмер у покушај, со Зоки-поки од литература.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.087
Поени од реакции
12.643
Изгледа на плавите жолтици не им е` доволна дневната светлина од Сонцето кое ги огрева од 1 јуни 2017 па наваму, па и вештачка дневна светлина им треба за да си потврдат дека не сонуваат дека после речиси 11 години постење, конечно повторно мрсат после 1 јуни 2017.

Денес, понеделник, 14 мај 2018, околу 14:00 часот.

Ма да можеби плавите жолтици се водат според австралиско и новозеландско време, па во знак на солидарност со Австралијците и Новозеланѓаните кои спијат во 14:00 часот по македонско време, одлучиле да го остават вклучено осветлувањето во истиот период кога е вклучено уличното осветлување и во Австралија и Нов Зеланд.

S

silmarillion

Гостин
Кај ги споредуваш Хрватите со нас, жити све. Од време на време пуштам Потера квизон на Хрт, види го знаењето на просечен хрват и све ти е јасно. Иако и таму се случија многу глупости. Си ги распродаваа вредните имоти по Јадран, хотели...многу народ испобега по Европа затоа што имаат и од претходно голема дијаспора. Кај нас, рачунај просек ти е џорџе, програмер у покушај, со Зоки-поки од литература.
Еволуцијата негде била пуштена на појако последниве години.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.087
Поени од реакции
12.643
Ги остаиле сијалиците укључени преку ден?!

You bastards!!!

(100% ова е наредба од Кале)
Јас си мислев да не е наредба од белиот дворец на пвеводбениците и нивниот пастир, бидејќи сепак станува збор за нивниот миленик проект Скопје 2014.

V

viktora

Гостин
ВМРО најавува протест за 2 ИЛИ 3 Јуни.
Ова ќе му дојде ко шошонскана првоапрлиска шега "ја се шаљим први Мај"[DOUBLEPOST=1526314889][/DOUBLEPOST]Дојде живот.Бензинот 2 а дизелот за 1ден поскап.Здравје догодина ќе акаме пешки на раб или до маркет.

Последно уредено од модератор:
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Не ми е мене ништо виновно. Остај такви приказни. Кажи што позиција имаш на работа и што технологии работиш. Ако излезе дека знаеш што збориш, после јас ќе ги терам другите да ти се извинуваат што те гњавеле за џабе.
Ај ти прв.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.329
Поени од реакции
26.278
Девелопмент тим лид, .net технолошки стек, Web API + Angular на фронт. Agile организација на тимови. Клиент од финансиски сектор, странски. Ајде сега, пуцај.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Ај ти прв му вика бе. АЈ ТИ ПРВ еј :pos:

И после се чуди зошто е најголем кловн на форумов. Како 5 годишни дечиња кога си играат ај ти прв ...

Туѓ срам да те изеде. Греота ...

Ај ти прв :facepalm:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Девелопмент тим лид, .net технолошки стек, Web API + Angular на фронт. Agile организација на тимови. Клиент од финансиски сектор, странски. Ајде сега, пуцај.
Како ти е името?[DOUBLEPOST=1526319513][/DOUBLEPOST]
Ај ти прв му вика бе. АЈ ТИ ПРВ еј :pos:

И после се чуди зошто е најголем кловн на форумов. Како 5 годишни дечиња кога си играат ај ти прв ...

Туѓ срам да те изеде. Греота ...

Ај ти прв :facepalm:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Чибу бе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom