Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се чека затоа од тука сакам да земам,единствено ме итересира дали кочи сликата на иптв стримови и јутјуб(да не е ептен слаб процесорот),не ми треба ништо фенси за у кујна ми е боксов :)
1 гб е премалку,и ќе ти кочи е ептен е лоша сликата,слаба му е графичката
провери ПП

Дали имал некој искуство со овој андроид бокс MXQ-4K?
http://www.anhoch.com/product/41007...-quad-core-15ghz1gb-ddr38gb2k4kwifiremotea712

Овој е еден од најефтините андроид боксови но незнам дали е доволно добар да го земам.Ке се користи само за iptv,youtube i netflix.

Мојт да се погоди да работи супер , а мојт и да прегорит за брзо време , зависит како ке се погодит инче не се лоши

Jel ubacio neko od ovih poznatih domaćih
A1GhaKs.png

Jeste, ali samo SK8 radi.

Tačno, samo 8 radi - zato i pitam jel još neko ubacio.

Не ми се чека затоа од тука сакам да земам,единствено ме итересира дали кочи сликата на иптв стримови и јутјуб(да не е ептен слаб процесорот),не ми треба ништо фенси за у кујна ми е боксов :)
Ne koci slikata, ama sum sreduval nekolku podobri boxovi na prijateli sto zemaa pojaki i da ti kazam deka definitivno se isplati da se dade nekoj denar povekje. Strimot odi pomazno a mnogu pobrzo gi otvara filmovite vo kodi. Ako poracas od kinezite za dvaeset dena go imas. Ne e toa mnogu.

Nije baš da mi treba, imam ja to na više načina a imam i na onaj regularni na kablovskoj.
RD7izu4.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom