- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Кој програмира плакати? Измисли нешто паметно, не се срами.
Ти лепиш плакати?
Ти ни за плакати лепење не си да те пуштат, обратно ќе ги залепиш.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој програмира плакати? Измисли нешто паметно, не се срами.
Ти лепиш плакати?
Во која валута сакаш? Има илјада/и во износот, само во која валута те интересира.8 иљадарки?
А како тоа им го мериш интелектуалниот капацитет?Па скоро сите шо заминале од вукојебинава се снашле.Пример имаш македонски дизајнери во еден Мерцедес во Шкода.Знам љуѓе шо работат во лабаратории во високи здравствени институции на запад.Па еден Жан Митрев својот успех го почнал во Германија,сакаш да ми кажиш дека човекот е со низок интелектуален капацитет???Не им е и кога ќе заминат на запад. Посебно не интелектуалниот капацитет.[DOUBLEPOST=1526223585][/DOUBLEPOST]
Може.
Како сакаш да ја примиш дрогата? Преку инекција или орално?
Секако дека во животов не сум ни помислил да лепам плакати. Тоа е за тебе, ти така веројатно се пробиваш. Мене ми е под чест тоа. Јас партиски не сум се пробивал, немам потреба. Сум имал работни места, 5-6 фирми... Ти лепи.. Маици и запалки дели... Може ќе те пикнат на некое место.[DOUBLEPOST=1526224336][/DOUBLEPOST]Ти ни за плакати лепење не си да те пуштат, обратно ќе ги залепиш.
Јас немам намера да убедувам. Јас знам што работам. Кога многумина може и не биле родени, од форумов. Кога на компјутерите гледале како на вселенски брод.Ѓорѓија, не нѐ убедуваш дека работиш како програмер па што сака нека е.
Ти му доаѓаш нешто као creme de la creme на „општествово“?....п материну, тек сме наебале.Toa koga shareni kurtoni posle se sto pomina, vidovme, procitavme vo ovie godina dve, posle site gomna sto gi izedoja, posle takvo mocanje vo faca i sto li uste ne im zavrsi na faca i vo grlo (nastrana bojata od kurtonite) imaat lice na drug da mu se smejat kolku bil glup ili nebanjat a tie pametni. Bog da cuva i da brani sto ne krepi forumot. Abe ojte skrite se nekade ne tuku izigravjte nesto, ve procitaja site kolku vredite, djabe se kurcite. I sami ste svesni kolkavo dno ste od ljuge, talog na edno opstestvo.
Малечок, „Лепа“, што се мериш со „мажите“. Да кажеш нешто паметно. Што човек си со уличарски манири да се служиш. Прибери се. Никој не те навредува. Џони ти е името?Ne sakam da vleguvam u sred muabet na bilo kogo ama ova koga go procitav ke si go isturev kafeto. HAHAHAHAHA!
Pa da ne bea tie plakati ti sega od kontejneri ke jadese be mocle niedno
„Тезите“ што ги фураш, поточно куповите гомна прочитани на КУРир те откриваат дека си глуп ко ќускија. Вистински чоек од IT, прво и основно нема волку време као тебе да гнои и гние на форум, а второ, аналитичкиот начин на размислување не му дозволува да е вака ограничен као тебе, поточно до аналитички начин на размислување се доаѓа со одредена количина природна интелигенција што понатаму се надградува, а тоа за тебе пиле е на светлосни години растојание.Јас немам намера да убедувам. Јас знам што работам. Кога многумина може и не биле родени, од форумов. Кога на компјутерите гледале како на вселенски брод.
Зa oвa не се слoжувaм.Тoa се пoедини случaеви.У Минхен видoв неписмен aрaп сo булaтa oтвoриле дуќaн зa крaтење кoшули и пaнтoлoни земaле мaшинa еднa пoлoвњaчa зa шиење и рaстурaaт.Нaјнoв мoдел бемве 5кa вoзеa.А види нaшиве пo фoрумoв ке прoчитaш штo се у Гермaнијa нaјгoлем успех смaтрaaт декa пoстигнaле у Мекдoнaлдс и Бургер кинг декa кимчите ги oстaвaaт зa 7€ сaaт.Истo имa еден нaшинец у Аустрaлијa дoбил нa лoтo милјoни дoлaри a сеуште рaбoти у фaбрикa зa гуми,диши се труе и тoa третa сменa се пишуе зa дуплa дневницa, не му текнуе дa купи еднo кoмбе и вaљaчињa дa oтвoри фирмa дa кречи стaнoви мaкaр,зa себе дa рaбoти.Тoa е тoј ментaлитетА како тоа им го мериш интелектуалниот капацитет?Па скоро сите шо заминале од вукојебинава се снашле.Пример имаш македонски дизајнери во еден Мерцедес во Шкода.Знам љуѓе шо работат во лабаратории во високи здравствени институции на запад.Па еден Жан Митрев својот успех го почнал во Германија,сакаш да ми кажиш дека човекот е со низок интелектуален капацитет???![]()
Што имам јас врска со твојот живот. Јас си работам, напредувам во кариерата. Ти си застанал овде анонимно да „мрчиш“ и да ги квалификуваш луѓето. Со тоа сам си се квалификуваш. И тебе ќе те прашам: толку ли си нереализиран, па си анонимно на форумов, квалификуваш други, а никако не би кажал што си ти. Ај кажи ти што си завршил. Веројатно филозофија и сл, т.е. ништо.Од вакви грујови програмери до овде сме стасани
Тоа зависи у какви кругови движиш. Јас познавам луѓе што работат по институти, сериозни болници, компании....не е баш вака као шо збориш.Зa oвa не се слoжувaм.Тoa се пoедини случaеви.У Минхен видoв неписмен aрaп сo булaтa oтвoриле дуќaн зa крaтење кoшули и пaнтoлoни земaле мaшинa еднa пoлoвњaчa зa шиење и рaстурaaт.Нaјнoв мoдел бемве 5кa вoзеa.А види нaшиве пo фoрумoв ке прoчитaш штo се у Гермaнијa нaјгoлем успех смaтрaaт декa пoстигнaле у Мекдoнaлдс и Бургер кинг декa кимчите ги oстaвaaт зa 7€ сaaт.Истo имa еден нaшинец у Аустрaлијa дoбил нa лoтo милјoни дoлaри a сеуште рaбoти у фaбрикa зa гуми,диши се труе и тoa третa сменa се пишуе зa дуплa дневницa, не му текнуе дa купи еднo кoмбе и вaљaчињa дa oтвoри фирмa дa кречи стaнoви мaкaр,зa себе дa рaбoти.Тoa е тoј ментaлитет
Јас знам што е програмирање, туку ти што се топориш кога не знаеш. Еве, сам си кажа дека си дрематор на форум, нереализиран. Инаку, јас не работам 24 часа. Секоја ти чест аналитичару. Јас се што пишувам е издржано, контра ставовите од таквите како тебе се пцуење, нема контра-аргумент. Ти искажи нешто аргументирано, па може да видиме кој и колку е во право или не. Вака, ако испцуеш, си ја покажал само некултурата. А ти само тоа го правиш.„Тезите“ што ги фураш, поточно куповите гомна прочитани на КУРир те откриваат дека си глуп ко ќускија. Вистински чоек од IT, прво и основно нема волку време као тебе да гнои и гние на форум, а второ, аналитичкиот начин на размислување не му дозволува да е вака ограничен као тебе, поточно до аналитички начин на размислување се доаѓа со одредена количина природна интелигенција што понатаму се надградува, а тоа за тебе пиле е на светлосни години растојание.
Мислам дека ти под „програмирање“ подразбираш уплаќање паркинг на паркомат за трети лица и носиш жолт елек....многу веројатно да е ова.
Што имам јас врска со твојот живот. Јас си работам, напредувам во кариерата. Ти си застанал овде анонимно да „мрчиш“ и да ги квалификуваш луѓето. Со тоа сам си се квалификуваш. И тебе ќе те прашам: толку ли си нереализиран, па си анонимно на форумов, квалификуваш други, а никако не би кажал што си ти. Ај кажи ти што си завршил. Веројатно филозофија и сл, т.е. ништо.
Alma jas nikoj ne spomnav ili oznaciv. Dodusa ne deka ne znate na koj se odnesuvase postot. Ete ti se gleda deka si bistra, odma se prepozna. Iskreno i ke se razocarav ako ne se prepoznaese koga na forumot si popoznata kako Alma kurtonot. Valjda ne si do tolku smotana ona saren da te zbuni.Ти му доаѓаш нешто као creme de la creme на „општествово“?....п материну, тек сме наебале.