koga bese na intervju ako moze da mi kazes
koga bese na intervju ako moze da mi kazes
Не бе лепотан, а сега скоро сите одат, тоа ти е таа војна на институции. Ама ако, нека си проверат убаво и детално на кого им даваат државјанства.[DOUBLEPOST=1526045031][/DOUBLEPOST]Чекaј бе Буцкo,нели ти нaпишa декa прoверкa oд вицетo е oбaвезнa вo прoцедурaтa зa сите кaндидaти? Или не?
фебруари 2017koga bese na intervju ako moze da mi kazes
koga bese na intervju jas bev januari 2017 vo BT vo konzulatot i uste nisto pred dva meseca mi se smeni statusot sega stoi toaЛеле луѓе проверував бројчиња поддадени по консултански пат од 1/2017 до 345/2017 и скоро сите се ставени на Проверка од вицепрезидента!!!!!
Со исклучок на 10 ина преписки кои се или на чекање за потпис или на дополнителна.По се изгледа дека сите ќе ги проверува Јотова па после или потпис или отказ!!!!
Ахa.Абе сaмo нештo се мењa.Сo среќa пa дa честишНе бе лепотан, а сега скоро сите одат, тоа ти е таа војна на институции. Ама ако, нека си проверат убаво и детално на кого им даваат државјанства.
И сега колку ќе си чекаме на проверка?Не бе лепотан, а сега скоро сите одат, тоа ти е таа војна на институции. Ама ако, нека си проверат убаво и детално на кого им даваат државјанства.[DOUBLEPOST=1526045031][/DOUBLEPOST]
фебруари 2017
Софија[DOUBLEPOST=1526045354][/DOUBLEPOST]Koga imas podneseno za grazdanstvo i od koe mesto Sk ili sofija?[DOUBLEPOST=1526044789][/DOUBLEPOST]
Koja god imas podneseno i od kade sk ili sofija ?
Па се сомневаат сега повеќе во Советот и ајде пак документите на проверка, абе тоа е. Па советот не е како порано и затоа треба брзо да иде работава (некој месец најоптимистички), освен ако не си преку прв братучед и сл. па да подзаглавиш повеќе. Ќе видиме како оди, во тек сум со работите.[DOUBLEPOST=1526045403][/DOUBLEPOST]Ахa.Абе сaмo нештo се мењa.Сo среќa пa дa честиш
Зависи за кого како За секој различноИ сега колку ќе си чекаме на проверка?
Тoa зa чaстењетo гледaм си гo прерипaл,не ти чини aСофија[DOUBLEPOST=1526045354][/DOUBLEPOST]
Па се сомневаат сега повеќе во Советот и ајде пак документите на проверка, абе тоа е. Па советот не е како порано и затоа треба брзо да иде работава (некој месец најоптимистички), освен ако не си преку прв братучед и сл. па да подзаглавиш повеќе. Ќе видиме како оди, во тек сум со работите.[DOUBLEPOST=1526045403][/DOUBLEPOST]
Зависи за кого како
Тоа е најмал проблем и се подразбира, Апсинт преферирам за лепо друштвоТoa зa чaстењетo гледaм си гo прерипaл,не ти чини a
Eve jas cekam na dopolnitelna poveke od 2 ipol godini, bez najava za resenie. Pa ekstrapoliraj od tuka...Се изначитав на темава и нигде не најдов.. Некој шо има(л) статус на Дополнителна проверка - да му стигнал пасошот има? Или некоја информација - точна колку време трае таа проверка? И зошто толку се чека? Ако не го мрзи некој шо знај нака пиши. Фала.
А некој со посредникот да има зборувано? Јас ко че му звонам секогаш за два месеци ми одложува и така си чекам 2 години и јас. Дајте да ја подтурниме работава, неможи вака појче.Eve jas cekam na dopolnitelna poveke od 2 ipol godini, bez najava za resenie. Pa ekstrapoliraj od tuka...