Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ako bi sutio imao bi sanse 100% da opstanes tamo:D
Pifi suti malo :)

Jeste vi primjetili da se drugi forumi uopšte ne spominju. Kako vam ne dosadi to stalno forsiranje priče - dobri ste, divni ste, najbolji ste ....ma sve ste naj, samo malo sjašite sa pričom.

ihhh ti naj pametni :)
Pa valjda jesam kad te drzim jos tamo na forumu znaci da sam fer prema tebi hahahah.I daj vise brate sredi te titlove kako spada u videoteci i za film neke podatke da se zna,mozda ti sredim arene onda u ful hd od HR.Sam ti nudio suradnju si odbio rekao si nek samo gledam na crno ako mozem:angel:

Pa valjda jesam kad te drzim jos tamo na forumu znaci da sam fer prema tebi hahahah.I daj vise brate sredi te titlove kako spada u videoteci i za film neke podatke da se zna,mozda ti sredim arene onda u ful hd od HR.Sam ti nudio suradnju si odbio rekao si nek samo gledam na crno ako mozem:angel:
Bilo bi dobro da popravi i EPG, malo je siromasan za takvu listu.

zamislte moj prijatelj dux4 dobio privremeni ban jer ga ja napadao covjek na forumu tu a on mu napisao da razguli. nemozeš vjerovati. tu ljudi vrijedjaju, psuju. i nikom ništa. covjek napiše nekom sto glumi admina da razguli i dobije ban par dana. jel to po nacionalnoj osnovi. pa ko vodi ovaj forum. admini moji, morate imati ista pravila za sve da bi vas ljudi poštovali[DOUBLEPOST=1526031592][/DOUBLEPOST]i ovaj darcing. mk uopce nije vlasnik bitke. zato nikom ni nedaje ništa jer ne smije. pravi vlasnik mu neda[DOUBLEPOST=1526031644][/DOUBLEPOST]ustvari kad razmislim bolje vlasnik bitke je panelrazarac. haha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom