- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.915
- Поени од реакции
- 4.025
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Crow2, dodao si tvoju reklamu.[DOUBLEPOST=1525952219][/DOUBLEPOST]Код:www.dailymotion.com/embed/video/x694rtu?autoplay=1
![]()
Zar si ti toliko impresioniran tom zezalicom da svakoga tamo saljes,jel oni tebi sta placaju da ih ovdje svaki dan reklamiras,i sta ti to znaci traktoristaPrvo treba da se prijavis na ovi veliki forum zezalica,tamo ce trazis glavni traktorista on sve ce ti objasni.
A kako se prijavis na tu zezalicu?Prvo treba da se prijavis na ovi veliki forum zezalica,tamo ce trazis glavni traktorista on sve ce ti objasni.
zar neznas da tamo sa strucnjaci za razbijane panele, astre,udp adresa i bilo sta ,nema da ga saljem na neki forum da mu stavljat slike ili bilo sta- ako hoce da nauci nesto tam je pravo mesto .Zar si ti toliko impresioniran tom zezalicom da svakoga tamo saljes,jel oni tebi sta placaju da ih ovdje svaki dan reklamiras,i sta ti to znaci traktorista
Jeli i tvoj bratko Sota tamo?[DOUBLEPOST=1525963133][/DOUBLEPOST]zar neznas da tamo sa strucnjaci za razbijane panele, astre,udp adresa i bilo sta ,nema da ga saljem na neki forum da mu stavljat slike ili bilo sta- ako hoce da nauci nesto tam je pravo mesto .
NijeJeli i tvoj bratko Sota tamo?
То се у народу зове земљорадничка задруга, као мираз пораш доказати да поседујеш дрљачу, тањирачу и остале прикључке.A kako se prijavis na tu zezalicu?
Dva glavna Traktorista su i ovde.
A sta bi ti naucila prvo moras naucit kulturno se ponasatТо се у народу зове земљорадничка задруга, као мираз пораш доказати да поседујеш дрљачу, тањирачу и остале прикључке.
Дивак, ту се не може ништа научити - можеш добити листу ако си послушан.
Kikiriki ne pusi na prazno i kad puses disi malo zabegavati[DOUBLEPOST=1525969907][/DOUBLEPOST]A kako se prijavis na tu zezalicu?
Pifi samo pola si nabrojao hahhah onaj bokin mi najdrazi i od ciketa media kako ga zovu ti ce se sad dijelit na godisnjicu forumazar neznas da tamo sa strucnjaci za razbijane panele, astre,udp adresa i bilo sta ,nema da ga saljem na neki forum da mu stavljat slike ili bilo sta- ako hoce da nauci nesto tam je pravo mesto .
http://212.83.186.246:9732/playlist?type=simple-m3u&deviceUser=gillmcshane&devicePass=230917
Ma nemam pojma kako da se prijavis ja samo malo gi reklamisem i to je nikad nisam ulazil tamo zasto tamo sa samo dobri ljudi a ja nisam takav tako da nema sta da se prijavljuem pa oni posle da me izbazat .A kako se prijavis na tu zezalicu?