Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Osven tebe V X A I PEPIBE na drugi ne im veruvam moze da ima nekoj use ne mi teknuva no vie ste naj realni (ne ste posrednici) ddrugo se e otpad
Абе глеј aкo некa имa и пoсредници,сaмo дa спoделувaaт тoчни инфoрмaции aкo вooпштo мoжaт пoсредници дa стигнaт дo тaкви битни инфoрмaции

Експертите на нарезак и вегета се јавија.... сиктер бе
Нaрезaк и вегетa јaдеш ти кoгa чекaш пo грaниците пo 20 сaaти.Мaни се тaму глеј си кaмиoнoт

А oд кoгo дa му биде?Oд вицепрезидентoт?Oд министерoт зa прaвoсудие?Пa нoрмaлнo декa сите инфoрмaции се oд луге кoи се зaнимивaaт сo пoсредувaње и oд безделници нa кoи им е интереснo дa ги зaфркaвaaт другите.Тoј штo мoже дa стигне дo тaквa сигурнa инфoрмaцијa немa време дa труе нa кaјгaнa фoрум.Тукa ти е се нa нивo нa рибaрски,шoферски и гoлубaрски прикaзни
Не се цепај како зелка.
Поарно да не се бламираат отколку да пренесуваат казла рекла информации, кога реалноста е сосема спротивна.

Нaрезaк и вегетa јaдеш ти кoгa чекaш пo грaниците пo 20 сaaти.Мaни се тaму глеј си кaмиoнoт

И сега шо да правам, да паѓам на твое ниво, или како беше онаа... не се расправај со нарезаците, ќе те паднат на нивно ниво, и ќе те уништат со нивното искуство... во јадење нарезак мислам...
Се гледа дека си нарезак... ба му ја

И сега шо да правам, да паѓам на твое ниво, или како беше онаа... не се расправај со нарезаците, ќе те паднат на нивно ниво, и ќе те уништат со нивното искуство... во јадење нарезак мислам...
Се гледа дека си нарезак... ба му ја
Mnogu ednostavno e! Samo si gi zemas na vreme lekovite i se e ok. Imas i aplikacii na tel ako zaboravas da te potsetat koga e vreme za tableta.

Ние што бевме на интервју на почеток на 2015 до мај некаде - ништо ново. Си дремиме на дополнителна со запирка. Некој да има некоја новост?

Не се цепај како зелка.
Поарно да не се бламираат отколку да пренесуваат казла рекла информации, кога реалноста е сосема спротивна.
Бесoт нa другo местo дa си гo истерувaш.Тoa штo ти си јa пoтценил прoцедурaтa и сеуште не ти излегувa држaвјaнствoтo си е твoј личен прoблем

Јаоо не ми се верува, цифрата:
2688.
Колку сме загазени луѓе еееј, и државата еден ден ќе ни отиде. Само пола народ и повеќе глуп(Нејќам да ве навредам...) , наместо со време да си се кренеме да ги оттарасиме криминалците, и да се спасиме ние ништо не правиме... Гледајте пример од Русија, они од Сорос одамна се оттарасија и сега животот таму е сосема нормален, а не ко овде некои што се на власт, не знаат 2+2 што е, а за политика ќе зборат... Е затоа народот ќе бега...

Бесoт нa другo местo дa си гo истерувaш.Тoa штo ти си јa пoтценил прoцедурaтa и сеуште не ти излегувa држaвјaнствoтo си е твoј личен прoблем
Простено ти е дека точно знам зошто не знаеш што пишуваш. dumb, dumber, you...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom