Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Каде е интер љубов да плаче?

Да плачам зашто?

Затоа што уште пред да почне утакмицата знаев и посочив на тоа дека овој натпревар ќе биде решен со помош на судии и варови?

Ако тој старт е за црвен картон, тогаш и стартот на Барзали врз Икарди е исто црвен.

Да плачам зашто?

Затоа што уште пред да почне утакмицата знаев и посочив на тоа дека овој натпревар ќе биде решен со помош на судии и варови?

Ако тој старт е за црвен картон, тогаш и стартот на Барзали врз Икарди е исто црвен.

Ете си!

Да плачам зашто?

nemoj be nivnite startovi netreba ni da se sudat :)

овој натпревар ќе биде решен со помош на судии и варови?[/QUOTE]

Ама, ама... нели ВАРот беше добра работа, таман ќе неможеше Јуве да поминува со спорни одлуки?

:(

Еба јебига сме згрешиле на почетокот, сепак и со ВАР јуве не јебе жива сила, кога се работи за местенки.

Pusti li nekoja kladilnica igra kolku pati VAR ke bide upotreben vo edna utakmica vo calcio? [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Икарди :cuc: Да учи свињата од него да учи пизда му матер

i za ova ne dava vtor zolt ej hahahah, turi mu kurot ...
ona u prvo ne bese, ali ova, na ovoj kriterium, cist.

Се дава жолт, а не директен црвен картон, ти не си прави бајрам со паметот. Ѓонот на Дибала во ЛШ каде каде беше поопасен па му даде втор жолт.

Незнам сеа точно за која ситуација збориш, не ми текнува, а тоа двојни аршини е друга тема на муабет, на пример и она копилето циганско од Босна требаше да добие црвен.

А конкретно за стартот на Весино ако зборимо, чист црвен. У било која лига, у било каква ситуација.

Како Пјаниќ уште е на теренот, ни сам не е свесен...

Јувентус се брани со играч повеќе. :LOL:

Посран клуб.
Кај сте сега бе мисири, да ми кажете дека немате помош од судии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom